Kumaha ngaunduh Liga Rocket gratis sareng salamina

Liga Rocket

Dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningali sajumlah ageung judul parantos ngahontal dunya video games sareng modél anu sami sareng alat sélulér: gratis-to-play, modeu anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh kaulinan gratis sareng ngararasakeunana tanpa kedah mayar euro tunggal.

Fortnite, Apex Legends, Telepon Of Kawajiban: Warzone, Valantant... mangrupikeun sababaraha judul anu parantos ngahontal dunya videogame ku modalitas ieu, modalitas anu ngamungkinkeun para pangguna mésér kulit / tempur perang, pikeun kéngingkeun hadiah dina bentuk kulit karakter, senjata ... tapi tanpa nawiskeun kauntungan naon waé. nyanghareupan pamaén séjén.

Tapi, aranjeunna henteu ngan ukur nyoko kana modalitas kaulinan ieu anu dugi ka pasar, tapi saeutik demi saeutik ogé diadopsi ku judul anu parantos aya di pasar sababaraha taun. Anu terakhir ngalakukeun éta nyaéta Rocket League, pertandingan anu panasaran anu ngagabungkeun soccer sareng mobil, pertandingan anu pencét di pasar di 2015 sareng saprak éta tetep dipikaresep para pamaén tetep maju.

Dina awal usum panas, Epic ngumumkeun yén kaulinan ieu bakal sayogi pikeun diunduh sacara gratis gratis di Epic Games Store dina bulan Séptember. Tanggal éta parantos sumping sareng tungtungna, urang tiasa unduh game Rocket League sapinuhna gratis sareng salamina ti Epic Games Store. Tapi, henteu ngan ukur urang tiasa ngaunduh gratis dina versi PC, tapi ogé, Éta ogé sayogi pikeun diunduh gratis dina Xbox sareng PS4 sareng Nintendo Switch..

Naon ieu hartosna? Kaulinan bakal nambihan micropayments pikeun ngarobih desain mobil, nyoko kana sistem monetisasi anu sami anu ayeuna urang tiasa mendakan di Fortnite, sistem anu langkung nguntungkeun pikeun pamuter tibatan kotak kejutan, sapertos anu tiasa urang mendakan dina Apex Legends.

Unduh Liga Rocket gratis

Pikeun ngaunduh judul ieu, hal anu munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh installer Epic Games, didatangan bagian Toko teras pencét kana Cokot pikeun judul éta tetep aya hubunganana sareng akun anjeun salamina. Anjeun teu kedah ngaunduhna saat éta upami anjeun teu ngagaduhan rohangan dina hard drive anjeun, anjeun tiasa ngaunduh iraha waé anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.