Kumaha ngaunduh Metro 2033 gratis sareng salamina dina Steam

Subway 2033

Désémber kamari, salah sahiji gim anu dipasihkeun ti Epic Games ka sadaya pangguna nyaéta Subway 2033 Redux, kaulinan anu upami anjeun henteu gaduh kasempetan kanggo ngaunduh, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana deui, tapi ngan dugi ka 15 Maret payun jam 6 sonten waktos Spanyol liwat Steam, toko kaulinan digital anu paling sering dianggosareng dipiboga ku Valve.

Versi na Uap masihan kami Metro 2033 nepi ka garing, tanpa Redux, tapi urang tiasa mésér vérsi ieu ngan ukur 3,99 euro upami urang gaduh Metro 2033. Kami ogé tiasa nganggo ekstensi Metro Last Light Redux pikeun 3,99 euro sareng Metro Exodus pikeun 13,59 euro.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, upami anjeun parantos gaduh akun Steam, pencét waé link ieu., tuliskeun detil akun pangguna anjeun teras pencét dina Tambihkeun kana akun.

Dina plot kaulinan, urang tiasa maca:

Ditetepkeun di subway anu rusak di pos-apokaliptik Moskow, Metro 2033 mangrupikeun carita salamet anu intensif dimana nasib umat manusa aya dina panangan anjeun.

Dina 2013 dunya ieu musnah ku kajadian apokaliptik, ngancurkeun ampir sadayana umat manusa sareng ngajantenkeun permukaan Bumi janten rupa bumi anu beracun. Seueur jelema anu salamet ngungsi di bojong metro Moskow, dimana peradaban manusa asup ka Zaman Gelap anu anyar.

Syarat Metro 2033 Redux

Pikeun mikaresep Metro 2033 Redux tim kami kedah dikelola, sahenteuna ku Windows 7 atanapi langkung luhur di Vérsi 64-bit (Upami vérsi komputer anjeun 32-bit, anjeun kedah pasang deui vérsi 64-bit). Ngeunaan prosesorna, ku Dual core éta langkung ti cukup dibarengan ku 2 GB RAM sareng grafis sareng mémori 512 MB.

Ruang disk anu diperyogikeun pikeun mikaresep gim ieu nyaéta 10 GB rohangan dina hard drive urang. Téks game ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti SpanyolHenteu kitu sora-sora anu ngan ukur aya dina basa Inggris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.