Kumaha ngaunduh Metro 2033 Redux gratis sareng salamina

Metro 2033 Redux bébas

Sareng kami teraskeun nyarioskeun tentang tawaran harian anu béda-béda anu dilakukeun ku urang ti Epic Games sayogi pikeun kami sacara gratis sareng dugi ka 31 Désémber salajengna. Kamari, giliran Isolasi Alien sareng dinten ayeuna ka Metro 2033 Redux, pertandingan anu Harga biasa 19,99 euro boh di Epic Games Store boh dina Steam.

Sapertos sadayana tawaran sateuacana, promosi pikeun ngaunduh kaulinan ieu gratis nyaéta sayogi dugi ka 23 Désémber tabuh 5 sonten. (Waktos Spanyol), kumargi dina waktos éta, jalma-jalma ti Epic Games bakal nambihan gim anu sanés kanggo diunduh gratis.

Dina plot kaulinan, urang tiasa maca:

Dina 2013, dunya ancur ku musibah kiamat anu parantos musnah sadayana umat manusa sareng ngajantenkeun permukaan bumi janten gurun anu tercemar. Seueur jelema anu salamet ngungsi di bojong metro Moscow sahingga ngamimitian Jaman Gelap anyar pikeun peradaban manusa.

Ayeuna mangrupikeun taun 2033. Sakabeh generasi parantos dilahirkeun sareng digedékeun di jero taneuh, sareng kota-kota stasiun metro anu dikepung bajoang salamet boh anu salamet anu sanésna sareng horor anu mutan anu ngantosan aranjeunna di luar.

Di Metro 2033 Redux urang maénkeun peran Artyom, karakter anu lahir di sababaraha dinten sateuacan petugas pemadam kebakaran nuklir, diangkat dina jero taneuh sareng anu henteu pernah résiko nyebrang wates kota dugi kajantenan musibah micu misi kana inti sistem subway pikeun nginpokeun ka manusa ngeunaan ancaman dahsyat anu caket.

Syarat Metro 2033 Redux

Pikeun mikaresep Metro 2033 Redux tim kami kedah dikelola, sahenteuna ku Windows 7 atanapi langkung luhur di Vérsi 64-bit (Upami vérsi komputer anjeun 32-bit, anjeun kedah pasang deui vérsi 64-bit). Ngeunaan prosesorna, ku Dual core éta langkung ti cukup dibarengan ku 2 GB RAM sareng grafis sareng mémori 512 MB.

Ruang disk anu diperyogikeun pikeun mikaresep gim ieu nyaéta 10 GB rohangan dina hard drive urang. Téks game ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti SpanyolHenteu kitu sora-sora anu ngan ukur aya dina basa Inggris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.