Kumaha ngaunduh Metro: Last Light Redux gratis sareng salamina

Metro panungtungan lampu redux

Sababaraha dinten ka pengker, urang nunjukkeun kumaha unduh Metro 2033 Redux gratis Sareng salamina, hatur nuhun ka dulur-dulur di Epic Games sareng promosi anu aranjeunna tawarkeun ka kami salami 12 dinten terakhir taun anu urang badé réngsé. Tapi aranjeunna henteu ngan hiji-hijina, ti saprak budak lalaki GOG ogé parantos masihan kami judul anu béda Como nu Witcher.

Sateuacan akhir taun, budak-budak GOG hoyong tutup taun ku masihan judul anu sanés. Urang nyarioskeun Metro: Last Light Redux, gim anu tiasa urang unduh dugi ka 1 Januari payun jam 12 siang (waktos Spanyol). Judul ieu, janten ngomong, bagian kadua Metro 2033, janten upami anjeun resep judul ieu, anjeun moal kaleungitan kasempetan ieu.

Metro: Last Light Redux mangrupikeun bagian kadua Metro 2033, sabab éta tetep pas dimana judul ieu lirén sataun engké, dina 2034. Sakali deui, urang nempatkeun diri kana sapatu anu protagonis, Artyom, prajurit anu salamet tina bencana nuklir di jero metro Moskow, dimana anjeun kedah angkat kanggo ngajajah.

Tanto sora sareng téks ditarjamahkeun kana basa Spanyol, janten urang bakal tiasa nampi judul ieu sapinuhna tanpa kedah ngantosan maca téks anu ditampilkeun pikeun milari carita na.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang kedah ngaliwat halaman promosi ieu, jantenkeun akun upami urang teu acan gaduh teras klik dina Angkat kana hadiah, supados gimna sacara otomatis janten bagian perpustakaan urang.

Kedah diémutan yén sadaya gim anu ditawarkeun ku GOG bébas tina larangan digital, nyaéta, aranjeunna henteu ngagaduhan perlindungan DRM anu klasikKusabab kitu, henteu kedah masang installer tina jasa ieu pikeun tiasa ngaraosan kaulinan anu sayogi, sabab henteu kedah sambungan Internet permanén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.