Kumaha ngaunduh Peradaban Galactic III gratis sareng salamina

Sipil GALACTIC 3

Kaulinan anu dilakukeun ku jalma-jalma di Epic Games sayogi pikeun urang salami 7 dinten ka pengker pikeun diunduh gratis sareng salamina nyaéta Peradaban Galactic III, kaulinan anu pencét pasar di 2015 sareng harga biasa 32,99 euro di Epic Games Store.

Anjeun gaduh waktos Dugi ka Kemis salajengna, 28 Januari tabuh 5 sonten. (Waktos Spanyol) kéngingkeun kaulinan ieu gratis. Sakali dikaitkeun sareng akun kami, kami bakal tiasa ngaunduh nalika urang hoyong maén, henteu kedah diunduh dina waktos éta.

Naon anu ditawarkeun ku Peradaban Galactic III

Judul ieu nunjukkeun urang kumaha manusa henteu nyalira dina galaksi. Peradaban alien anu séjén aya di luar angkasa, masing-masing gaduh carita sareng motivasina nyalira.

Dina Peradaban Galat III, urang kedah milih lomba sareng nyandak peradaban urang sapanjang jagad raya hatur nuhun kana panggunaan diplomasi, spionase, kamajuan téknologi ... ngarancang lintang, ngajajah dunya, negosiasi perjanjian perdagangan, ngalaksanakeun perang ...

Versi anu Epic Games nawiskeun ka kami gratis kalebet ékspansi Perang Salib sareng Pamalesan, salaku tambahan kana eusi pelengkap Kajadian Mega dina raraga ngaraosan pangalaman anu paling lengkep.

Peradaban Galatic III saratna

Dina raraga nampi gelar ieu di tim kami, éta kedah dikokolakeun ku Windows 7 atanapi engké dina versi 64-bit. Prosesor minimum anu diperyogikeun nyaéta 2 GHz Intel Core 1.8 Duo, 4 GB RAM sareng kartu grafik paling henteu 512 MB mémori sareng cocog sareng DirectX 10.1

Peradaban Galactic III unduh gratis

Pikeun ngaunduh judul ieu gratis sareng salamina, urang kedah nyiptakeun akun dina Epic Games Store. Sakali kami parantos ngadamel, sareng kami parantos ngaunduh Epic installer, kami muka aplikasi, urang buka Toko sareng pencét dina promosi ieu.

Pikeun ngamankeunana, urang kedah klik tombol Cokot, supados tiasa tetep aya hubunganana sareng akun kami sareng urang tiasa ngaunduh nalika urang leres-leres terang yén urang bakal ngagaduhan waktos kanggo nikmati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.