Kumaha ngaunduh game Blair Witch sacara gratis sareng salamina

Blair Dukun

Sakali deui urang kedah nyarioskeun tawaran anu béda-béda anu Epic Games Store nyayogikeun pikeun urang sadayana gratis sareng salamina. Tawaran anu tiasa urang mendakan minggu ieu, sareng éta Éta bakal sayogi dugi ka 5 November jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol), éta Dukun Blair.

Blair Dukun, sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, Éta dumasarkeun kana pilem The Blair Witch, sareng nampilkeun kami ka gim horor psikologis anu nalungtik réaksi anjeun pikeun kasieun sareng setrés. Kaulinan ieu sayogi dina Steam kanggo 29,99 euro, janten mangrupikeun tawaran anu urang moal sono.

Blair Witch ngangkut urang balik ka 1996, ka leuweung Hideung Hills, di luar Burkitsville, Maryland, dimana murangkalih parantos ngaleungit. Kami ngiringan milarian sareng Elis, tilas pulisi anu kapungkur nuju poék. Anu mimitina siga panyilidikan normal gancang-gancang janten ngimpina anu teu aya tungtungna nalika anjeun nyanghareupan kasieun anjeun ka Blair Witch, badan misterius anu cicing di leuweung.

Salila panilitian urang, urang bakal dibarengan ku Bullet, anjing satia urang, anu tiasa urang jaga caket sareng urang atanapi ngajauhan urang, kaputusan anu bakal mangaruhan plot carita.

Sarat Dukun Blair

Dina raraga nampi gelar horor ieu, tim kami kedah dikelola ku sahanteuna hiji Prosesor Intel Core i3-3220 atanapi AMD a8-7600 dipirig ku Windows 7.

Memori RAM anu diperyogikeun nyaéta 4 GB (dianjurkeun 8GB) sareng grafikna kedah sahenteuna GeForce GTX 750 atanapi AMD Radeo R7 265. Spasi na 16GB. Kaulinan na aya sora dina basa Inggris tapi téks na ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

Sakumaha urang tiasa tingali, sarat grafik rada luhur, anu pastina ngajamin kami pangalaman teror. Kanggo ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang kedah muka aplikasi Toko Epic Games (di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduhna), aksés kana bagian Toko teras pencét on Get free.

Kaulinan bakal tetep dikaitkeun sareng akun kami salamina sareng urang moal kedah ngaunduh éta dina waktos éta upami urang henteu ngarencanakeun maén langsung, sanaos upami urang perhatoskeun yén akhir minggu ieu Lebaran parantos caket, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun nikmati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.