Kumaha ngaunduh pidéo YouTube kalayan terjemahan

Unduh video YouTube kalayan terjemahan

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun mendakan pidéo YouTube anu anjeun pikahoyong unduh pikeun ngalacak éta sareng teras gaduh éta langsung. Dina internét, urang tiasa mendakan sajumlah ageung halaman wéb anu ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo tina internét dina format naon waé.

Masalahna nyaéta henteu saurang ogé anu ngamungkinkeun urang, unduh tarjamahan anu dihasilkeun ku YouTube sacara otomatis, nalika ngeunaan pidéo anu sanés basa urang. Untungna, pikeun masalah dunya sapertos kieu, urang gaduh solusi anu disebut 4K Downloader.

4K Downlader mangrupikeun aplikasi anu henteu ngan ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo YouTube kalayan tarjamahan (upami urang hoyong) tapi ogé ngamungkinkeun kami ngaunduh ngan ukur audio, fungsi idéal pikeun nyiptakeun perpustakaan musik urang (sanaos kualitas audio YouTube sanés anu pangsaéna).

Kumaha 4K Video Downloader jalan

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta unduh aplikasi liwat halaman resmi na. Nalika éta leres yén aplikasi sayogi pikeun diunduh sacara gratis, upami urang hoyong ngaoptimalkeunana, sapertos ngaunduh daptar puter, langkung ti 30 video per dinten ... urang kedah ngalangkungan pamariksaan.

Unduh video YouTube kalayan terjemahan

  • Sakali kami parantos ngaunduh aplikasi éta sareng dipasang dina komputer urang, pencét dina tombol na Témpélkeun tautan.
  • Teras, aplikasi bakal kéngingkeun tautan anu parantos kami salin kana clipboard video anu urang hoyong unduh. Pikeun ngaunduh tarjamahan anu dihasilkeun YouTube sacara otomatis, urang kedah pencét Unduh tarjamahan sareng pilih basa anu anjeun pikahoyong (urang tiasa milih maksimal 2).
  • Tungtungna, urang pencét on download.

Unduh video YouTube kalayan terjemahan

Sakali prosés na réngsé, urang bakal mendakan file pidéo sareng file dina format .srt, file anu saluyu sareng tarjamahan sareng disebat persis sami sareng file video. Ku cara kieu, pamuter pidéo mana waé, ngahubungkeun file anu nganggo terjemahan sareng nalika diaktipkeun, éta bakal ditingalikeun sacara otomatis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.