Kumaha ngaunduh The Sims 4 gratis

Kumaha ngaunduh The Sims 4 gratis

Sims, dina sadaya vérsi na, sok janten klasik dina dunya video game. Ti saprak 90an, The Sims kantos aya di sababaraha generasi pamaén. Sanaos umur panjangna, éta mangrupikeun gim anu diropéa rutin ngajaga pamaén ayeuna sareng pangguna anyar anu dipikaresep.

Ayeuna, The Sims aya dina édisi kaopat, nanging, salami mangtaun-taun ieu, aranjeunna parantos dileupaskeun ékspansi anu béda anu ngamungkinkeun urang asup kana dunya anu béda pisan anu urang tiasa biasa dina kaulinan ieu. Upami anjeun henteu acan lebet kana komunitas ieu, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ayeuna gratis.

Dina tulisan kuring saacanna, kuring nunjukkeun kumaha download lengkep bébas kaulinan tina platform Epic Games, City of KuninganUpami anjeun henteu acan ngalangkungan tulisan éta sareng anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran, anjeun parantos nyéépkeun waktos.

Asalna, platform anu sanés pikeun penjualan kaulinan komputer, sapertos Epic Games, mangrupikeun jalma anu nempatkeun kamungkinan urang Unduh kaulinan The Sims 4 gratis.

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang ngan ukur kedah buka rekening dina platform Asal. Henteu kedah nambihan metode pamayaran sapertos teu kedah ngaunduh dina komputer urang.

Mésér aplikasi didaptarkeun dina nami pangguna sareng kami bakal tiasa unduh éta iraha sareng kumaha urang hoyong, ngalangkungan aplikasi Asal pikeun PC, sakumaha kajantenan sareng Epic Games sareng Steam, ti mana urang ogé tiasa mésér kaulinan anu sanés.

Syarat minimal Sims 4 pikeun Windows

  • Windows XP sareng SP3 atanapi saluhureuna.
  • 2 GHz Core 1,8 Prosesor duo / AMD Athlon 4 X2
  • 2 GB RAM
  • 15 GB rohangan bébas dina hard drive urang
  • Kartu grafis sahenteuna 128 MB

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.