Kumaha ngaunduh Epic Games Store

Unduh Epic Games Store

Dina taun-taun ayeuna, dunya videogames parantos robih sacara radikal, ti saprak penjualan salinan fisik dugi ka salinan digital, sanaos anu terakhir henteu ngijinkeun ngajual deui kaulinan anu parantos kami béréskeun sareng kami henteu maksad ngaraosan deui sahenteuna dina waktos anu caket kahareupna aya hubunganana sareng akun kami.

Uap mangrupikeun salah sahiji toko permainan online paling populér ayeuna, tapi sanés ngan ukur hiji-hijina. Epic Games, Ubisoft, Origin ... mangrupikeun toko anu sanés anu ngamungkinkeun urang mésér kaulinan dina format digital, nanging nu pang populerna nyaéta toko Epic, pamekar Fornite.

Borderlands

Unggal minggu, Epic Games Store ngajantenkeun hiji atanapi dua judul sayogi kanggo sadayana gratis. Dina sababaraha minggu ka pengker, aranjeunna ngirangan jumlah judul janten hiji, tapi judul éta mangrupikeun salah sahiji judul hébat anu pencét pasar dina taun-taun ayeuna.

Unduh Peradaban VI

Dina tilu minggu ka pengker, pangguna toko aplikasi Epic ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaunduh GTA V, peradaban VI y Boderlands 2 sareng Pra-Sequel, anu harga sasarengan di toko ieu langkung ti 100 euro.

GTA V

Sadaya judul ieu tetep aya hubunganana sareng urang salamina, nyaéta, urang tiasa nikmati saatos urang hoyong, urang henteu ngagaduhan waktos sareng waktos anu terbatas pikeun tiasa maénkeun éta, sabab biasana aya sababaraha nawaran promosi.

Unduh Epic Games Store

Pikeun ngamangpaatkeun tawaran mingguan anu béda anu ditawarkeun ku Epic Games ka urang, urang kedah gaduh installer toko dina komputer urang, kumargi éta hiji-hijina cara pikeun kéngingkeunana sareng tiasa masangna.

Pikeun ngaunduh installer, urang kedah pencét dina link salajengna. Sakali kami parantos ngaunduh, urang kedah muka rekening atanapi nganggo Google, Facebook atanapi platform anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.