Kumaha ngaunduh Windows 10 LTSB, Windows tanpa update

Windows 10

Windows 10 terus berkembang dina hal pangsa pasar sareng moal lami deui Microsoft bakal ngaluncurkeun pembaruan utama kadua pikeun sistem operasi na anu disebat Windows 10 Creators Update. Seueur pangguna parangkat lunak énggal ngawadul ngeunaan éta, ngeunaan pembaruan, tapi sanés kusabab sababaraha fitur atanapi fungsionalitas énggal anu dilebetkeunnana tapi kusabab seueur teuing dina hal jumlahna, ngahasilkeun panundaan nalika ngamimitian atanapi mareuman komputer.

Nanging, sareng sanaos henteu leres-leres diperhatoskeun, aya hiji vérsi Windows 10 anu boro-boro nampi pembaruan, disarankeun pikeun perusahaan, yén ku cara ieu ulah aya parobahan anu ngadadak dina sistem operasi anu biasa, tapi yén pangguna naon waé tiasa dianggo. Upami anjeun henteu terang Windows 10 LTSB (Cabang Jangka Panjang) tong hariwang sabab dinten ieu kami bakal ngajelaskeun anjeun sacara rinci, kumaha ngaunduh Windows 10 LTSB, Windows tanpa update.

Kumaha upami Windows 10 LTSB?

Ayeuna di pasar aya sababaraha versi anu béda tina Windows 10 anu ditujukeun pikeun pangguna anu sanés. Salah sahijina nyaéta Windows 10 LTSB, nyaéta Cabang Pelayanan Jangka Panjang, anu boro-boro nampi pembaruan sareng henteu ngasupkeun Cortana atanapi Microsoft Edge, asistén virtual sareng wéb wéb Microsoft anyar, anu mangrupikeun dua utiliti anu nampi paningkatan sareng pangoreksi kasalahan ngalangkungan pembaruan.

Jinis vérsi Windows 10 ieu disebut Cabang. Anu paling lengkep nyaéta Insider sareng Cabang Ayeuna anu paling sering dianggo, anu dina kamungkinan sadayana dipasang, anjeun sareng ampir sadayana anu parantos dipasang, sareng anu ngalebetkeun pembaruan anu paling umum sapertos Cortana, Edge sareng seueur deui.

"Model jasa LTSB nyegah parangkat bisnis Windows 10 tina nampi pembaruan fitur biasa sareng ngan nawiskeun pembaruan kualitas pikeun mastikeun kaamanan alat tetep gembleng."

Kumaha cara ngaunduh Windows 10 LTSB

Upami anjeun parantos ngahontal titik ieu pasti sabab anjeun bosen apdet anu sering dilakukeun ku Windows 10. Warta anu goréng nyaéta pikeun kéngingkeun Windows 10 LTSB lisénsi Perusahaan diperyogikeun. Tangtosna, sabab anjeun parantos ngabayangkeun, pangguna naon waé anu tiasa masang vérsi ieu sabab urang bakal ngajelaskeun di handap ieu.

Salaku bagian tina program évaluasi bisnis Microsoft, urang bakal tiasa masang Windows LTSB pikeun nguji éta salami 90 dinten. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngaunduh file ISO, pastikeun milih Windows 10 LTSB tibatan Windows 10 nalika masang kana komputer atanapi alat anjeun.

Windows 10 LTSB

Salami sidang 90 dinten Windows 10 LTSB bakal jalan normal sareng Sakali waktos uji coba éta parantos réngsé, jandéla anu matak pikasebeleun bakal mimiti muncul anu bakal nyaritakeun yén urang kedah ngaktipkeun vérsi Windows 10 salamina. Salaku naséhat kami kedah ngawartosan anjeun yén sanaos henteu ngaktipkeun kami tiasa nganggo vérsi ieu sistem operasi Microsoft tanpa aya masalah, anu bakal diénggalan dina sababaraha waktos anu jarang.

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, masarakat Redmond henteu hoyong anjeun nganggo sistem operasi ieu kusabab aranjeunna pastina resep yén anjeun nganggo pérsi anu ngamutahirkeun ciri-ciri na ti jaman ka jaman. Perusahaan anu ngajalankeun Satya Nadella nyarioskeun vérsi Windows 10 ieu di handap; "LTSB henteu dimaksad kanggo palaksanaan PC kaseueuran, éta ngan ukur kedah dianggo dina alat tujuan khusus."

Pendapat sacara bébas; ieu vérsi windows kuring

Windows 10

Microsoft henteu hoyong kami nganggo Windows 10 LTSB, tapi tanpa diragukeun éta mangrupikeun vérsi pangsaéna tina sistem operasi anu sayogi di pasar pikeun sadayana anu resep pisan update sareng anu kirang resep.

Kuring parantos nganggo vérsi ieu sababaraha dinten, saatos bosen ngantosan pembaruan anu kuring henteu butuhkeun sareng kaleungitan jam-waktos anu hébat pikeun damel sareng maén. Kalayan dasar Windows 10, tanpa update, sareng tanpa Cortana sareng Microsoft Edge, kuring gaduh langkung ti cukup.

Kuring moal janten jalma anu nyarankeun anjeun ngalawan Microsoft, tapi Upami anjeun badé linggih di payuneun komputer Windows 10 anjeun unggal dinten, sareng henteu kedah ngalaman pembaruan anu teras-terasan, anjeun kedah ngaunduh Windows 10 LTSB langsung tur masangkeunana dina komputer anjeun pikeun ngamimitian nganggo ayeuna.

Kumaha saur anjeun ngeunaan kamungkinan anu ditawarkeun ku Windows 10 LTSB ka kami?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ramiro cenahna

    Kuring nganggo Windows 10 LTSB, éta mangrupikeun vérsi anu pangsaéna pikeun Windows 10, sabab henteu nyayogikeun Cortana, Edge atanapi aplikasi Metro anu kuring henteu mendakan utiliti, sareng éta ogé gancang sareng hérang sapertos Windows 7 dimimitian dina sakedap tina panon. Microsoft kedah masarkeun salaku Windows 10 klasik Edition

  2.   Solusi cenahna

    Hatur nuhun inpo nu