Kumaha ngazum gede dina halaman wéb kalayan panyungsi naon waé

Jalan pintas keyboard, anu kuring parantos nyarioskeun dina seueur kasempetan kusabab kaunggulan éta nawiskeun kami dina hal produktivitas, parantos janten universal, nyaéta, aranjeunna ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng aplikasi tina jinis anu sami, sahingga urang tiasa nyorot téks dina kandel ngalangkungan Control + B duanana dina Microsoft Word, dina LibreOffice atanapi dina prosésor téks sanésna.

Dina panyungsi desktop ogé urang tiasa ningali kumaha pintasan keyboard valid pikeun sadaya panyungsiKu cara kieu, upami urang nganggo panyungsi anu sanés, urang tiasa ngamangpaatkeun pintasan keyboard anu sami tanpa dipaksa pikeun salawasna nganggo anu sami. Di dieu urang nunjukkeun kumaha urang tiasa ngagedekeun ukuran halaman wéb ku ngazum.

Nalika téknologi parantos maju, monitor ogé parantos ningkat dina ukuran, nanging, halaman wéb masih nunjukkeun résolusi anu sami. Ieu maksa urang ti jaman ka jaman ninggalkeun panon urang pikeun tiasa ningali gambarna langkung saé atanapi tiasa maca téks. Hatur nuhun kana fungsi zum, urang tiasa ngagedekeun ukuran wéb sahingga tiasa ngeusian sakumna layar urang.

Dina raraga ngalegaan ukuran halaman wéb anu kami nganjang, kami ngan ukur kedah nganggo pintasan keyboard Kontrol + «+». Kalayan tiap pencét énggal, ukuran halaman wéb bakal naék 10%.

Upami urang hoyong ngiranganna janten résolusi aslina, urang kedah nganggo jalan pintas keyboard Kontrol + «-«. Dina kadua kasus tanpa tanda petik. Fitur ieu ogé sayogi ngalangkungan ménu setélan pangotéktak, tapi pintasan keyboard ieu pastina langkung gancang sareng langkung mangpaat.

Nalika urang ngagedéan atanapi ngirangan ukuran wéb pangotéktak, palang palang nunjukkeun persentase na. Ku ngaklik éta, halaman pangotéktak bakal balik deui pikeun nembongkeun wéb dina resolusi aslina.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.