Kumaha carana ngirim gambar ku Telegram ti Windows tanpa kaleungitan kualitas

telegram

Aplikasi Telegram pencét pasar di 2014 pikeun ngagumbirakeun seueur jalma anu urang nyéépkeun seueur jam payuneun komputer, Kusabab éta nganggo aplikasi olahtalatah multiplatform anu ogé ngamungkinkeun kami ngirim naon waé jinis file (dugi ka wates 1,5 GB, anu parantos dilegaan janten 2 GB).

Ogé, henteu sapertos WhatsApp, ngamungkinkeun urang pikeun ngirim gambar tanpa komprési, nyaéta, tanpa aplikasi sacara otomatis ngurus dikompréskeun ku nurunkeun résolusi sareng ukuranana. Ngirim gambar tanpa kaleungitan kualitas ngalangkungan aplikasi Telegram pikeun Windows mangrupikeun prosés anu saderhana pisan, prosés anu bakal kami nunjukkeun di handap ieu.

Pilihan panggancangna pikeun ngabagi eusi ngalangkungan Telegram nyaéta nyered gambar kana obrolan dimana urang hoyong bagikeun na. Nanging, prosés ieu ngirangan kualitas gambar supados aranjeunna tiasa ngaluarkeun sakedik ruang sareng ngirim langkung gancang. Upami urang hoyong nyegah gambar tina dikomprés, urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

Kirim poto tanpa komprési Telegram

  • Sakali kami parantos muka aplikasi sareng kami parantos aya dina paguneman dimana kami badé ngabagi gambarna, urang pencét kana klip anu aya di kénca kotak téks.
  • Teras, urang milih sadaya gambar anu urang hoyong bagikeun teras pencét dina Kirim.
  • Salajengna, pesen bakal ditingalikeun sareng dua pilihan:
    • Kirim salaku poto.
    • Kirim salaku file.
  • Urang kedah milih Kirim salaku file, upami urang hoyong ngajaga kualitas sareng résolusi gambar ayeuna.

Upami urang milih Kirim salaku poto, aplikasina komprési gambar sareng ngirangan résolusiana pikeun pangiriman gancang.

Di Microsoft Store kami nganggo sababaraha aplikasi Telegram. Pikeun ngirim gambar tanpa kaleungitan kualitas sareng resolusi, prosés na sami, tah henteu masalah naon aplikasi anu anjeun anggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.