Kumaha ngonpigurasikeun browser anu sanés dina Windows 10

Windows 10

Dina Windows 10 kami mendakan peramban anu dipasang sacara standar, nyaéta Microsoft Edge. Maka, sanaos urang masang peramban anu sanés, masih dianggap yén panyungsi perusahaan ieu anu sacara standar anu urang gaduh. Janten urang kedah ngarobih ieu. Upami teu kitu, unggal-unggal anjeun kedah ngalakukeun naon waé, panyungsi ieu bakal dibuka sacara standar.

Kabeneran, Windows 10 salawasna masihan kami kamungkinan pikeun ngonpigurasikeun panyungsi anu sanés. Janten upami anjeun parantos ngaunduh browser anu sanés, yén aya seueur pilihan anu sayogi, anjeun bakal tiasa disetél salaku panyungsi anu dipaké sacara standar dina komputer anjeun. Prosésna leres-leres saderhana. Urang bakal nyaritakeun langkung seueur ieu di handap.

Ilaharna aya dua cara pikeun ngalakukeun ieu. Sanaos anu paling raoseun dina pengertian ieu nyaéta ngamangpaatkeun setélan Windows 10. Di jerona urang gaduh bagian anu kedah ngalakukeun ieu. Kituna urang muka konfigurasi, ku pintasan keyboard Win + I. Di jerona, urang kedah buka bagian Aplikasi.

Gambar Microsoft Edge

Nalika urang aya di jero aplikasi, urang kedah ningali kolom anu perenahna di sisi kénca layar. Salah sahiji pilihan dina sami nyaéta aplikasi standar. Dina bagian ieu urang kedah kana pangotéktak Wéb, kumargi kami badé ngonpigurasikeun anu sanés dina Windows 10.

Nalika urang pencét dina Microsoft Edge, maka sadayana panyungsi bakal ditingalikeun yén kami parantos dipasang dina komputer. Kusabab kitu, urang ngan ukur kedah milih anu badé dianggo. Upami anjeun ngan ukur nganggo hiji, maka éta bakal janten. Dina kasus gaduh sababaraha, anjeun salawasna ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih na. Sanaos anjeun kedah milih anu paling sering dianggo.

Ku ngalakukeun ieu, kami parantos milih eBrowser anu kami hoyongkeun nyaéta anu biasa dianggo dina Windows 10. Microsoft sering nyobian urang nyobian Tepi, tapi anjeun ngan ukur kedah nampik upaya éta. Janten, urang ayeuna tiasa nganggo peramban anu dipikaresep ku urang dina hal ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.