Kumaha cara nyetél Windows Hello dina komputer anjeun

Kamari kami ngawartosan naon éta sareng naon anu anjeun tiasa nganggo Windows Hello kanggo, ngeunaan anu anjeun tiasa maca deui didieu. Hatur nuhun kana fitur ieu anu aya di Windows 10, urang tiasa lebet tanpa kedah nganggo kecap akses atanapi PIN. Dina hal ieu, bagian awak urang bakal dianggo, sapertos sidik jari atanapi contona raray, ngalangkungan pangenalan raray.

Kedah dicarioskeun Windows Hello henteu sayogi dina sadaya komputer Windows 10. Ngan ukur anu gaduh sénsor sidik jari atanapi kaméra infra red bakal tiasa nganggo fitur ieu dina sistem operasi. Upami éta, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngonpigurasikeunana.

Kami kedah mimiti asup kana setélan Windows 10. Di jerona urang kedah ningali bagian akun, anu dimana urang badé lebet teras. Nalika kami aya dina bagian ieu, tingali kolom anu nembongan di sisi kénca layar.

Windows Hello

Kami mendakan sababaraha pilihan di jerona. Salah sahijina, anu dipikaresep ku urang dina hal ieu, nyaéta anu disebut Optindakan login. Pencét kana éta sareng pilihan anu ngarujuk kana bagian ieu bakal ditingalikeun di tengah layar. Di tengah maka bakal aya bagian anu disebut Windows Hello.

Anjeun nampi sababaraha inpormasi ngeunaan éta na handapeun téks anjeun kéngingkeun tombol konpigurasikeun. Anjeun kedah pencét tombol ieu pikeun ngamimitian prosés ngonpigurasi fungsi ieu dina komputer. Janten Windows Hello teras nunjukkeun ka anjeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngadaptar. Upami anjeun nganggo pangenal raray, anjeun kedah pastikeun aya cahaya anu saé, supados wajah anjeun direbut leres.

Ku cara kieu, anjeun bakal parantos ngonpigurasikeun Windows Hello dina komputer Windows 10 anjeun. Janten, nalika anjeun lebet, anjeun moal nganggo PIN atanapi kecap akses naon waé, tapi anjeun bakal nganggo raut atanapi sidik.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.