Kumaha cara ngosongkeun RAM dina Windows

Windows 10

Memori RAM alat éléktronik, henteu sami sareng kapasitas neundeun, aranjeunna dua hal anu lengkep. RAM (Random Access Memory) dianggo pikeun ngamuat aplikasi kana mémori sareng ngajalankeunana dina alat, janten komputer atanapi smartphone.

Nalika komputer dipareuman atanapi dihurungkeun deui, eusi mémori dihapus. Ruang panyimpenan mangrupikeun unsur alat kami dimana inpormasi disimpen, boh sistem operasi boh dokumén, gambar atanapi pidéo. Unit panyimpenan henteu dihapus nalika iraha waé, kacuali ku urang dilakukeun sacara manual.

Jumlah mémori RAM sacara praktis henteu wates (nalika komputer béak nganggo ruang panyimpenan kanggo neraskeun ngajalankeun aplikasi), sanaos nalika ieu kajantenan, operasi pakakas urang langkung launsabab laju aksésna langkung laun.

Dina kasus ieu, anu pangsaéna pikeun urang tiasa nyaéta aplikasi gratis tina mémori sahingga aplikasi anu kami anggo dina waktos éta tiasa nganggo éta sareng nawiskeun kami kinerja anu langkung luhur.

Ngosongkeun RAM

  • Para ngosongkeun windows RAM, urang kedah ngalaksanakeun prosés ieu:
  • Mimiti, urang ngaksés Tugas Manajer, ngalangkungan kombinasi konci Kontrol + Alt + Del.
  • Pencét dina tab Performance, éta nunjukkeun jumlah Mémori anu dianggo ku aplikasi.

Pikeun ngosongkeun mémori, hiji-hijina pilihan anu aya nyaéta nutup aplikasi (pencét-katuhu dina aplikasi sareng pilih Tungtung tugas), sahingga jumlah mémori anu anjeun anggo teu aya deui, sareng tiasa dianggo dina aplikasi anu ayeuna urang anggo. Upami aplikasi anu nyangkokkeun seueur mémori alat-alat kami, kami nganggo, kami kedah milih aplikasi anu sanés anu ogé nyatu mémori dina alat-alat urang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.