Kumaha ngosongkeun polder dina Windows 10 kalayan hiji klik

Windows 10

Dina langkung ti hiji kasempetan kami hoyong ngahapus sadaya file dina folder dina Windows 10. Boh kusabab duplikat atanapi kusabab kami henteu peryogi file ieu. Kami gaduh sababaraha cara pikeun mupus diri urang sorangan, sanaos ayeuna aya cara anyar anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeunana ku ngan hiji klik. Janten langkung gampang tibatan kantos.

Ku cara kieu, folder naon waé anu urang hoyong kosongkeun lengkep, urang tiasa ngalakukeun éta tanpa nyéépkeun waktos. Ieu fungsi anu tiasa dilebetkeun dina ménu kontéks dina Windows 10. Janten, urang ngahémat waktos dina tindakan anu urang laksanakeun.

Sanaos resep kana fungsi ieu urang kedah lebet kana Windows 10 salaku administrator mimitina. Teras, urang kedah ngaunduh file Registri, anu dina format pos. Anjeun tiasa ngaunduh aranjeunna link ieu. Urang tiasa nimba éta di lokasi mana waé dina komputer urang.

Folder kosong

Anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét dua kali kana file anu disebat Tambihkeun menu kontéks folder kosong.reg. Ku cara kieu, internal garis paréntah parantos dicandak, anjeun parantos ngalebetkeun paréntah ieu dina komputer. Janten, urang parantos siap fungsi anyar ieu dina komputer. Sareng urang tiasa ngosongkeun folder langkung saderhana.

Sajaba ti éta, éta mangrupikeun fitur anu langkung aman dina Windows 10. Kusabab ku cara ieu urang ngahindarkeun ngahapus folder anu sanés, tapi urang langsung ngahapus file-file na, utamina upami urang ngasongkeun folder kanggo nyimpen file duplikat atanapi anu henteu diperyogikeun. Éta tiasa manpaat dina sababaraha kaayaan.

Cara pikeun ngosongkeun folder dina Windows 10 seueur pisan. Tapi, fungsi anyar ieu anu nembongan dina ménu kontékstual mangrupikeun salah sahiji anu paling saderhana. Tapi, nganggo pintasan keyboard atanapi milih sadayana teras ngahapus sadayana mangrupikeun cara anu gampang. Kumaha saur anjeun ngeunaan trik ieu pikeun tiasa ngosongkeun folder?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.