Kumaha nyalin sababaraha lembar kerja kana hiji Excel

Microsoft Excel

Excel nyaéta, ku kauntungan nyalira, nyaéta aplikasi anu pangsaéna pikeun ngadamel spreadsheet, ti anu paling saderhana sapertos ngajaga ékonomi bumi, dugi ka lambaran data anu kaleuleuwihi, anu ngarujuk kana file sanés sareng / atanapi halaman wéb, basis data anu teras-terasan diénggalan anu ngamungkinkeun aliran data teras-terasan sareng inpormasi anu diperbarui dina unggal waktos.

Unggal file Excel diwangun ku lambar sareng sadaya lambar anu ngawangun file Excel disebat Book. Ieu ngamungkinkeun urang nyieun lambaran anu béda dina file / buku anu sami supaya sadayana aya dina hiji tempat. Unggal lambar tiasa kéngingkeun data sacara mandiri sanaos strukturna sami.

Nyaéta, urang tiasa gaduh sababaraha lambar persis sami dina desain tapi masing-masing nunjukkeun data anu béda-béda atanapi sacara otomatis kéngingkeun data tina sumber anu sanés. Tapi pikeun ieu, hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta salin sababaraha kali lambar anu sami dina file / buku anu sami.

salin sababaraha lambar excel

Pikeun nyalin sababaraha spreadsheet dina buku anu sami, ngalestarikan desain sareng strukturna, urang gaduh dua pilihan:

Padika 1

  • Tempatkeun mouse dina lambaran anu urang hoyong salin teras pencét tombol katuhu beurit.
  • Teras pilih Mindahkeun atanapi nyalin.
  • Dina kotak salajengna, urang parios kotak éta Jieun salin sareng kami milih posisi anu bakal dipiboga dina lambaran éta, pilihan pikeun ngalih ka tungtungna mangrupikeun pilihan anu disarankeun, sahingga lambaran anyar ditempatkeun salaku lambaran terakhir buku.

Padika 2

Pilihan anu langkung gancang deui teras pencét dina lambaran buku anu urang hoyong salin na pencét tombol Kontrol bari mindahkeun mouse nuju lokasi dimana urang hoyong ngadamel salinan lambaran anu dimaksud.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.