Kumaha cara nyandak Potret layar nganggo alat Windows 10 énggal

Potret layar

Dina Windows News kami parantos nyebarkeun seueur tulisan kalayan cara anu béda-béda anu kami gunakeun dina sistem pikeun nyandak screenshot. Salah sahiji aplikasi anu teras-terasan nawiskeun ka kami anu serbaguna paling ageung nyaéta Cutouts, aplikasi anu parantos dinten jumlahna.

Microsoft hoyong urang lirén nganggo aplikasi ieu nyandak potret layar sareng alesanna henteu sanés nyaéta kumaha teu dihaja sanaos serbaguna pisan. Masalah sareng aplikasi ieu nyaéta pikeun nyandak screenshot, urang kedah sateuacanna muka aplikasi sareng pilih jinis candak anu hoyong kami laksanakeun.

Kalayan alat anyar, anu parantos sayogi di Windows 10 kanggo sababaraha pembaruan, éta gancang sareng gampang, kusabab éta henteu maksakeun urang muka aplikasi sateuacanna, urang ngan ukur kedah mencét kombinasi tombol kanggo tiasa milih jinis candak anu dipikahoyong.

Potret layar

Kombinasi tombol anu ngamungkinkeun urang muka ménu jinis screenshot anu tiasa urang candak nyaéta Shift + Windows Key + S. Laksanakeun kombinasi konci ieu, gambar anu ditingalikeun bakal beku sareng kami bakal tiasa milih antara opat jinis layar néwak.

  • Potongan sagi opat
  • Kliping Freeform
  • jandela
  • Layar pinuh.

Nalika urang nyandak gambar layar, pusat béwara bakal nginpokeun ka kami yén kami parantos nyandak éta. Ku ngaklik béja éta, éditor bakal dibuka anu ngamungkinkeun urang simpen gambarna, jantenkeun anotasi, potong gambarna, tambahkeun penguasa pikeun ngajajar garis lempeng ...

Éta ogé ngamungkinkeun urang balik ka nyandak screenshot anyar sacara instan atanapi ku waktos tunda 3 0 10 detik, nyetak gambarna, ngazum atanapi bagikeun ka aplikasi sanés anu parantos kami pasang dina komputer urang.

Sedengkeun aplikasi Snipping bakal ngaleungit dina sababaraha waktosUpami anjeun mendakan pungsi anu ditawarkeun ku aplikasi ieu rada rumit, anjeun tiasa teras-terasan nganggo Impr. Layar, konci khusus dina kibor anu néwak sadayana anu ditampilkeun dina layar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.