Kumaha cara nulis emoji dina Windows 10

Windows 10

Emoji parantos janten bagian tina dinten ka dinten urang. Anjeun kamungkinan bakal ngagunakeun éta dina smartphone anjeun nalika ngobrol sareng jalma sanés atanapi dina média sosial. Komputer Windows 10 kami ogé masihan kami kamungkinan ngagunakeun emoji. Sanaos seueur pangguna henteu terang kumaha aranjeunna tiasa ngaksésna. Sanaos kanyataanna éta langkung gampang tibatan anu dipikirkeun.

Anu diperyogikeun nyaéta kombinasi konci saderhana dina komputer. Ayeuna urang parantos menu emoji anu sayogi dina Windows 10. Sangkan urang bakal tiasa ngagunakeun anu dibutuhkeun unggal waktos ku cara anu saderhana. Kumaha carana urang ngagunakeunana?

Rada lami saprak emojis sacara resmi dileupaskeun di Windows 10. Sanaos seueur pangguna anu henteu terang atanapi henteu kantos ngamanpaatkeun kamungkinan ieu dina komputerna. Sanaos cara pikeun ngaksésna leres-leres saderhana. Urang ngan ukur kedah nganggo dua konci dina komputer.

Emojis

Pikeun ngaksés ménu emoji, anu tiasa urang tingali dina poto di luhur, anjeun ngan ukur kedah nganggo kombinasi tombol. Kami kedah pencét kombinasi Win +. (Windows sareng tombol jaman). Ku ngalakukeun ieu, ménu ieu muka di bagean katuhu luhur layar sareng sadaya emoji anu tiasa urang anggo.

Ayeuna éta ngan saukur masalah milih hiji emoji anu ku urang hoyong dianggo. Sapertos smartphone, urang ogé ngagaduhan sadayana diatur dina katégori sareng Windows 10 masihan kamungkinan urang pikeun ngagunakeun mesin pencari di jerona. Janten bakal langkung gampil pikeun urang mendakan anu urang pilari.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, gampang pisan ngagunakeun emojis dina sistem operasi. Anjeun moal ngagaduhan masalah dina pengertian ieu, janten, upami anjeun biasa ngagunakeunana, kami ogé kamungkinan ngagunakeunana dina Windows 10.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.