Kumaha cara nyimpen file Word kana PDF

Microsoft Word

Firman parantos janten, nyalira, aplikasi anu pangsaéna pikeun nyiptakeun dokumén anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar, sacara pribadi boh sacara propésional. Saterasna, éta parantos janten format pang populerna nalika nyieun dokumén téks, sapertos format .pdf.

Nanging, bari file dina format .doc tiasa dirobih, format .pdf henteu, éta ngan ukur dibaca, sanaos gumantung kana jinis dokuménna, éta tiasa dirobah sawaréh. Format ieu dianggo pikeun ngabagi dokumén anu kami henteu hoyong dimodifikasi.

Sanaos leres yén ngalangkungan internét urang tiasa mendakan sajumlah ageung halaman wéb anu ngamungkinkeun urang ngarobih file tina sagala rupa kana format .pdf, urang henteu kedah nganggo halaman wéb ieu (Gusti terang naon anu bakal aranjeunna lakukeun ku dokumén aranjeunna ngarobah, ayeuna tina aplikasi Word éta sorangan, urang tiasa ngarobih file naon waé anu didamel dina aplikasi ieu kana format .pdf dina raraga ngabagi gancang.

Kumaha ngarobih file Word kana PDF? Ieu léngkah anu anjeun kedah nuturkeun pikeun ngekspor dokumén anu didamel dina Word kana format .pdf.

  • Sakali kami parantos ngadamel atanapi muka dokumén, urang buka kana ménu Arsip.
  • Teras, pencét dina Simpen salaku.
  • Dina pilihan ieu, urang kedah pencét Simpen salaku PDF.
  • Kami nyerat nami anu dipikahoyong simpen file dina komputer urang sareng éta

Kami parantos ngagaduhan dokumén Word anu disimpen dina komputer urang dina format .pdf kanggo tiasa ngabagikeunana, nyegah pihak katilu tina ngédit éta sareng ngarobih eusina. Fungsi anu sami ieu éta ogé sayogi dina Excel sareng PowerPoint.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.