Kumaha cara nyimpen gambar tina Word

Microsoft Word

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun nampi dokumén dina format naon waé, sareng anjeun hoyong nga-ekstrak gambar kanggo dianggo engké dina dokumén anu sanés, edit, bagikeun ... naha éta PDF atanapi Excel, Word, file PowerPoint atanapi format sanés.

Prosés nyandak gambar tina dokumén Word bénten sareng prosés anu urang kedah turutan dina file PDF atanapi format anu sanés. Dina tulisan ieu urang bade difokuskeun nunjukkeun kumaha urang tiasa nimba gambar tina dokumén Word digawekeun ku manehna engké.

Simpen Gambar Kecap

Sanaos leres anjeun panginten yén cara anu gancang pikeun nyandak gambar tina dokumén Word nyaéta ku cara némbak langsung. Tapi henteu, éta sanés. Aya metodeu gancang anu ogé ngamungkinkeun urang nimba gambar dina resolusi aslina. Upami urang motong éta urang bakal adil kéngingkeun gambar kualitas anu handap pisan sareng ukuranana, kalayan anu urang moal tiasa ngalakukeun nanaon.

Para simpen gambar kecap dina hard drive urang, urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

  • Kami muka file Word, nempatkeun mouse dina gambar anu hoyong disimpen na pencét dina tombol beurit katuhu.
  • Tina sababaraha pilihan anu béda anu ditingalikeun, urang kedah pencét Simpen salaku gambar.
  • Tungtungna, urang kedah milih anu jalur dimana urang hoyong simpen gambar dokumén.

Dokumén kecap, henteu paduli sabaraha lambaranana, gaduh sakedik Kb atanapi Mb upami panjang pisan, salami éta henteu kalebet gambar naon waé. Upami éta kalebet gambar, urang kedah nambihan kana ukuran file rohangan anu diilikan ku gambar anu urang kalebet, janten upami dokumina ageung, éta tiasa nyéépkeun seueur rohangan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.