Kumaha carana nyumputkeun pita dina Word, Excel, sareng PowerPoint

Pilihan

Nalika téknologi sareng sistem operasi parantos mekar, desain seueur aplikasi parantos robih janten adaptasi kana parobihan. Upami anjeun biasana nyéépkeun seueur jam payuneun komputer nyerat, sigana anjeun parantos ngalih nganggo aplikasi sapertos iA Witer, aplikasi anu ngaleungitkeun sadayana panganteur pangguna.

Ku nyoplokkeun sakabéh panganteur pangguna, gangguan ngaleungit. Pikeun aranjeunna anu henteu nyéépkeun jam payuneun halaman kosong anu kedah aranjeunna ngeusianana sigana henteu masuk akal, tapi henteu. Tanpa elemen anu katingali anu tiasa narik perhatian urang, urang tiasa pokus kana anu penting pisan.

Mangtaun-taun kuring nganggo iA Writer, aplikasi anu hebat tanpa antar muka pikeun ngaganggu kuring. Nanging, sanés ngan ukur hiji sareng teu kedah jauh pisan pikeun mendakan jinis aplikasi ieu, kumargi Microsoft Office ogé nawiskeun fungsi ieu pikeun urang, fungsi anu rada disumputkeun tapi ngamungkinkeun urang nyumputkeun sadaya item menu gancang sareng gampang sapertosna nunjukkeun ka aranjeunna nalika urang kedah pormat téks, simpen, nyitak, ngabagi ...

Kumaha carana nyumputkeun pita tina aplikasi Kantor

Sanaos fungsi anu ngamungkinkeun urang nyumputkeun antarbeungeut aplikasi idéal ngan ukur dina Word, Microsoft ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyumputkeunana dina Excel sareng PowerPoint. Upami anjeun hoyong terang kumaha nyabut pita tina Word, Excel sareng PowerPoint, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu.

Pita kecap

Sakali kami parantos muka dokumén, urang kedah angkat ka katuhu luhur aplikasi teras pencét dina ikon gambar.

Pita kecap

Teras we milih Otomatis nyumputkeun pita. Dina waktos éta, pita bakal ngaleungit tina pandangan sareng ngan ukur ditingalikeun deui upami urang nempatkeun mouse dina palang luhur aplikasi teras pencét kana beurit.

Upami urang hoyong kasétna dipidangkeun deui, urang kedah pencét kana tombol anu sami sareng pilih Tampilkeun tab sareng paréntah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.