Kumaha mariksa apdet di Windows Store

Microsoft Store

Kalayan datangna Microsoft Store, Microsoft hoyong nawiskeun kaamanan tambahan pikeun pangguna pikeun masang aplikasi tanpa kompromi integritas pakakas anjeun. Sadaya aplikasi anu sayogi di Microsoft Store parantos dianalisis ku Microsoft, sareng henteu ngan ukur henteu kalebet virus atanapi malware, tapi ogé henteu maénkeun privasi kami.

Sadaya aplikasi anu sayogi di Microsoft Store dipasang tanpa urang kedah ngalaksanakeun léngkah pamasangan aplikasi anu has, janten prosés na langkung gancang sareng gampang. Asalna, Windows 10 ngurus ngaunduh sareng masang aplikasi sacara otomatis, prosés anu gumantung kana panggunaan pakakas urang, disarankeun pikeun nganonaktifkeun.

Sareng kuring nyarios yén éta disarankeun, sabab kadang, gumantung kana jinis aplikasi éta, éta tiasa maksa urang kaluar sahingga parobihan dilakukeun leres dina aplikasi.

Pikeun mariksa naha urang gaduh pembaruan énggal anu badé dipasang sareng diunduh dina komputer urang ti Microsoft Store, urang kedah laksanakeun léngkah ieu:

Pembaruan Microsoft Store

  • Mimiti, sakali kami muka Microsoft Store, urang buka tilu poin sacara horisontal kapendak di pojok kanan luhur aplikasi, pas di sebelah kanan ikon avatar kami.
  • Dina menu turun-handap, pencét dina Unduh sareng apdet.
  • Teras, pencét dina Kéngingkeun pembaruan.
  • Upami aya pembaruan anu ditunda diunduh, timna teraskeun pikeun ngaunduh sareng masangkeunana di tim kami sacara otomatis tanpa urang kedah campur iraha waé.

Sakumaha urang tiasa tingali, prosés pikeun ngaunduh apdet ngalangkungan Windows Store, Éta sami sareng alat sélulér anu ayeuna nawiskeun kami duanana ios sareng Android.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.