Kumaha parios naha Windows 10 Firewall hurung

Windows 10 Status firewall

Windows Firewall parantos mangtaun-taun janten panto kaamanan ngalawan ancaman luar anu medar dina internét. Sacara tradisional, éta sok janten ngimpina pikeun operasi Windows normal, sanaos dina taun-taun ayeuna, khususna kalayan medalna Windows 10, éta parantos ningkat pisan.

Unggal urang masang aplikasi anu peryogi konéksi internét, Windows Firewall naroskeun ka kami pikeun ngamungkinkeun aplikasi pikeun ngaksés internét, sabab upami éta jahat, éta tiasa janten résiko kana komputer urang. Upami aplikasi henteu meryogikeun konéksi internét pikeun jalan, urang kedahna tanyakeun ka kami kumaha jalanna.

Salaku conto, aplikasi gambar henteu meryogikeun konéksi internét pikeun fungsina. Upami aplikasi peryogi sambungan sapertos kitu, éta sigana kamungkinan henteu hartosna ogé, janten urang kedah naros ka diri urang naha leres éta aplikasi anu sah.

Upami anjeun ngan ukur butuh konéksi internét pikeun apdet biasa yén pamekar tiasa ngaluncurkeun, éta bakal janten aplikasi nyalira anu bakal menerkeun kabutuhan konéksi internét.

Kumaha parios operasi Windows 10 Firewall

  • Kahiji, urang kedah muka aplikasi sareng pencét kana gear anu aya di handapeun aplikasi kanggo ngaksés pilihan konfigurasi Windows 10.
  • Teras pencét dina Jaringan sareng Internét.
  • Dina kolom katuhu, urang milari téksna Windows firewall.
  • Ku ngaklik pilihan ieu, éta bakal ditingalikeun status Windows Firewall.
  • Status Windows Firewall, nunjukkeun urang lamun komputer urang dijaga ngalangkungan Internet (Jaringan domain), di urang jaringan pribadi (sambungan internét di bumi kami) sareng jaringan umum (sambungan internét dina tempat umum).

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   40y20 cenahna

    Naha kuring buta, pilihan mana anu sprocket?