Kumaha carana terang upami aplikasi nyerat atanapi maca tina disk dina Windows 10

Hard disk nulis cache

Aplikasi anu parantos kami pasang dina Windows 10 aksés kana hard drive nalika éta kedah ngalaksanakeun tindakan anu tangtu. Ieu tiasa ku dua cara, nyerat kana disk atanapi maca data tina disk. Naon waé cara, aya kalan-kalan panggunaan hard drive ieu langkung intens, ngabalukarkeun éta muter sacara permanen. Hal anu tiasa nyababkeun masalah.

Henteu sadaya aplikasi nyerat atanapi maca disk dina Windows 10. Tapi éta saé terang mana anu ngalaksanakeun prosés ieu. Janten urang tiasa nyandak tindakan. Sareng aya cara saderhana pikeun milarian terang.

Sanaos alat parantos muncul pikeun ieu, urang tiasa mastikeun éta ku cara saderhana ngagunakeun Windows 10 task manager. Janten urang henteu kedah masang program naon waé pikeun aksés inpormasi ieu. Kusabab kitu urang muka task manager (ctrl + alt + del) teras urang ngaksés bagian detailna.

Maca nyerat ka disk

Dina bagian ieu kami gaduh seueur inpormasi ngeunaan aplikasi anu dijalankeun dina komputer urang. Urang teras kedah milih pilihan pikeun milih kolom. Kami ngalakukeun éta ku ngaklik ku tombol katuhu dina bagian luhur, gigireun pilihan katerangan, sareng pilihan éta teras bakal muncul. Nalika éta dibuka, daptar pilihan bakal nembongan ku spidol di gigireunna.

Dina daptar ieu kami mendakan I / O Reads sareng I / O Writes, anu kedah urang tandakeun. Ieu mangrupikeun pilihan anu bakal ditingalikeun ku aplikasi anu nyerat atanapi maca dina hard drive komputer urang. Aranjeunna bakal nunjukkeun ka kami kagiatan ieu sacara tepat. Ku alatan éta, sakali ditandaan, urang nampi sareng ninggalkeun jandéla ieu.

Balik deui kana task manager Windows 10, maka urang tiasa ningali kolom-kolom anyar ieu. Aranjeunna masihan kami inpormasi ieu ngeunaan nyerat atanapi maca aplikasi kana disk. Janten, urang tiasa ningali anu mana anu paling ngamangpaatkeunana.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.