Kumaha terang kumaha seueur aplikasi tim kami

Hard disk

Kusabab Microsoft parantos ngaluncurkeun vérsi Windows anu anyar, masing-masing parantos nyandak langkung seueur ruang, anu maksa pangguna pikeun gaduh minimal 500 GB hard disk supados tiasa ngaraosan Windows 10 sareng tiasa masang aplikasi anu kami anggo rutin. tanpa kapaksa ngahapus aplikasi sacara berkala.

Nyaho kumaha rohangan dina hard disk urang disebarkeun, ngamungkinkeun urang terang upami aya anu henteu tiasa dianggo kalayan saé, upami urang ngagaduhan rohangan dina hard disk urang teu perlu, rohangan anu tiasa urang ngaleungitkeun kéngingkeun sababaraha GB anu berharga anu tiasa urang anggo dina hal-hal sanés.

Ngaliwatan bagian Aplikasi anu sayogi dina pilihan konfigurasi, urang tiasa terang sabaraha rohangan masing-masing aplikasi anu kami pasang dipasang Nanging dina komputer urang, éta sanés metoda anu pangsaéna pikeun mengklasifikasikan total rohangan anu dikuasai ku sadaya aplikasi, file samentawis, file anu urang gaduh dina desktop komputer urang ...

Windows ngamungkinkeun urang ngakses inpormasi éta ngaliwatan pilihan konfigurasi, tapi sanés ku cara anu sami ku urang tiasa ngaaksés inpormasi rohangan anu diilikan ku masing-masing aplikasi anu parantos kami pasang. Pikeun mariksa sacara global, naon rohangan anu ditempatan sadaya aplikasi, file samentawis sareng anu sanésna, urang kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

Ruang hard disk

  • Mimiti, urang ngaksés pilihan konfigurasi ngalangkungan pintasan keyboard Tombol Windows + i, atanapi ngalangkungan roda roda gigi anu urang mendakan di sisi kénca menu mimitian.
  • Teras, pencét dina Sistem> Panyimpenan.
  • Dina bagian ieu, rohangan anu dijajah dina sistem ku:
    • Aplikasi sareng fitur.
    • Payil samentawis.
    • meja
    • batur
  • Upami urang hoyong ngosongkeun rohangan tina salah sahiji bagian ieu, urang kedah pencét kana éta ngahapus sacara manual atanapi ngalangkungan tukang sihir (gumantung kana jinis konténna), eusi anu urang pikahoyong.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.