Kumaha terang upami aya masalah dina Windows 10 nyaéta hardware atanapi software

Windows 10

Sawaktos-waktos Urang bakal ngagaduhan masalah atanapi urang parantos ngalaman masalah dina Windows 10. Nalika ieu kajantenan, penting pisan pikeun terang naha masalahna aya dina parangkat lunak atanapi ku pakakasna. Kusabab gumantung kana asal usulna, solusina sareng cara ngalereskeunana bakal béda. Tapi henteu gampang pikeun terang ieu. Kabeneran, aya jalan.

Dina Windows 10 kami gaduh padika anu bakal ngamungkinkeun kami terang upami masalah anu timbul dina komputer urang nyaéta hardware atanapi software. Ku cara kieu urang bakal tiasa nerapkeun solusi anu tepat gumantung kana panyabab kagagalan ieu.

Cara pikeun terang upami masalah dina Windows 10 nyaéta hardware atanapi software leres-leres saderhana. Naon anu urang kedah lakukeun nyaéta boot komputer dina modeu aman. Nalika urang ngalakukeun ieu, naon anu komputer lakukeun nyaéta boot kalayan ngan ukur parangkat lunak anu diperyogikeun.

Boot Windows Safe Mode

Ku cara kieu, urang bakal tiasa ngalaksanakeun tés anu urang anggap relevan pikeun tiasa terang asal tina kagagalan ieu dina komputer urang. Upami upami urang parantos ngalaksanakeun tés sareng masalahna masih aya, kamungkinan masalah hardware.

Dina hal ieu, urang panginten kedah ngalereskeun atanapi ngagentos komponén anu rusak. Urang tiasa angkat ka teknisi atanapi ka situs tempat urang mésérna, salami éta aya jaminan. Aranjeunna bakal ngalaksanakeun ngalereskeun komputer sareng gagalna bakal janten hal anu tiheula ku cara kieu.

Upami lepatna nyaéta parangkat lunak, solusina dina Windows 10 nyaéta ngaluncurkeun aplikasi sakedik-sakedik éta dina komputer, dugi ka urang tingali yén éta henteu tiasa dianggo saé. Janten, urang tiasa persis nangtoskeun asal tina kagagalan ieu dina alat-alat urang. Butuh waktos, tapi mangrupikeun cara anu épéktip pikeun milari.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.