Kumaha terang versi Microsoft Office anu kuring anggo

Microsoft Office mangrupikeun suite kantor anu paling terkenal di dunya, ogé anu paling sering dianggo. Mangtaun-taun, versi anyar parantos sumping, ngagabungkeun fungsi-fungsi anyar. Sanaos vérsi anu pang anyarna mirip pisan. Hal ieu nyababkeun aya pangguna anu henteu terang pasti vérsi anu aranjeunna anggo dina komputerna.

Naon anu urang tiasa laksanakeun bisi éta? urang tiasa gampang parios vérsi Microsoft Office anu parantos kami pasang dina komputer urang. Janten urang kaluar tina mamang sareng urang terang sampurna mana vérsi anu ayeuna aya. Mariksa ieu saderhana pisan.

Mimiti urang kedah muka dokumen sareng program Microsoft Office. Éta tiasa janten dokumén dina Word atanapi spreadsheet dina Excel. Henteu janten masalah anu mana ti dua urang muka. Sakali mutuskeun, urang muka dokumén dina program anu dipilih.

Émbaran Microsoft Office

Dina dokumén anu dimaksud, di belah kénca luhur layar kami klik dina file. Urang bakal kéngingkeun daptar sareng urang kedah milih akun atanapi pitulung dina daptar ieu anu urang perhatoskeun. Maka éta bakal ngintunkeun kami ka layar anu anyar anu urang tingali sababaraha pilihan. Dina layar ieu kami difokuskeun bagian Émbaran Produk, anu tiasa urang tingali dina gambar.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana masang driver MTP ka Windows 10

Dina inpormasi produk kami parantos gaduh sababaraha data ngeunaan Microsoft Office. Kami bakal tiasa ningali nami produkna, anu parantos nyaritakeun vérsi anu dipimilik ku kami. Boh Office 365 dina salah sahiji vérsi na atanapi lisénsi normal. Ogé, di handap ieu kami kéngingkeun vérsi. Pikeun terang langkung seueur urang tiasa pencét ngeunaan Word. Di dinya urang gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan éta sayogi.

Ku cara ieu, ku sababaraha léngkah saderhana Kami parantos tiasa terang vérsi Microsoft Office anu parantos kami pasang dina komputer. Inpormasi anu tiasa manpaat pikeun urang dina sababaraha waktos. Utamana upami urang ngagaduhan masalah sareng suite kantor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.