Kumaha ngahapus kaulinan dina Windows 10

Uninstall kaulinan Windows

Kumaha ngahapus kaulinan dina Windows 10 sareng Windows 11 mangrupikeun patarosan anu seueur pangguna naroskeun ka diri nalika aranjeunna milarian ngosongkeun rohangan dina hard drivena sareng ningali kumaha kaulinan anu badé dipupus henteu sayogi dimana kami biasana ngahapus aplikasi.

Hal kahiji anu urang kedah émut nalika ngahapus kaulinan dina Windows 10 nyaéta terang ti mana kami parantos dipasang.

Ayeuna, aya sajumlah ageung platform pikeun masang kaulinan: Epic Games Store, Steam, Origin, Activision, GOG sareng, tangtosna, Microsoft Store.

Hiji hal nyaéta uninstall kaulinan anu urang install ngaliwatan toko kaulinan masing-masing sadia di pasar sarta séjén, hal pisan béda, nyaéta uninstall aplikasi nu mere kami aksés ka aranjeunna.

BlueStacks
Tulisan anu aya hubunganana:
BlueStacks - Émulator Game Android Sampurna pikeun Windows

Platform anu dipaké pikeun ngundeur kaulinan ngawengku runtuyan ukuran pikeun nyegah hacks atanapi cheats dina kaulinan.

Lamun urang teu boga aplikasi dipasang, urang moal bisa ngajalankeun kaulinan sacara mandiri, kalawan sababaraha iwal.

Salajengna, kuring nunjukkeun anjeun kumaha ngahapus kaulinan dina Windows 10 sareng Windows 11, gumantung kana platform dimana aranjeunna parantos dipasang.

Kumaha uninstall kaulinan tina Microsoft Store

Pikeun mupus pamasangan kaulinan anu dipasang ti Microsoft Store, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu sami anu urang lakukeun pikeun mupus pamasangan aplikasi anu parantos dipasang dina komputer urang.

Uninstall aplikasi Microsoft Store

  • Urang ngakses pilihan konfigurasi Windows ngaliwatan potong kompas keyboard Windows + i.
  • Teras klik Aplikasi
  • Kami milarian nami aplikasi anu kami hoyong cabut sareng pilih nganggo beurit.
  • Salajengna, klik dina Uninstall kancing
Punten dicatet yén upami kamajuan anjeun henteu disimpen dina méga, anjeun kedah nyadangkeunana upami anjeun hoyong angkat dimana anjeun tinggalkeun di hareup.

Gumantung kana ukuran kaulinan, prosés bakal nyandak ti sababaraha detik nepi ka sababaraha menit. Sakali uninstalled, lamun urang hayang maén deui, urang kudu install deui.

Kumaha ngahapus kaulinan tina Epic Games Store

Epic Games henteu ngijinkeun anjeun ngahapus kaulinan liwat pilihan konfigurasi Windows, sapertos platform anu sanés.

Para uninstall kaulinan dipasang ti Epic Games Store, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

uninstall kaulinan tina toko kaulinan epik

  • Kami muka Toko Kaulinan Epik.
  • Urang buka bagian Perpustakaan sarta néangan kaulinan urang hoyong pupus.
  • Ngan di handapeun judul pikeun uninstall, aya 3 titik horizontal dimana urang kedah klik.
  • Tina menu pilihan anu dipidangkeun, urang pilih pilihan Uninstall.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha ngahapus kaulinan tina Steam

Para uninstall kaulinan dipasang ngaliwatan platform uap, Anjeun bisa ngalakukeunana ku cara tradisional ngaliwatan pilihan konfigurasi Windows atawa tina aplikasi ku ngajalankeun léngkah di handap ieu:

Kumaha ngahapus kaulinan tina Steam

  • Kami muka Steam sareng angkat ka perpustakaan kaulinan.
  • Klik dina kaulinan anu urang hoyong uninstall dina kolom kénca.
  • Dina kolom katuhu, klik dina cogwheel.
  • Salajengna, klik Atur> Pupus.
nyeupan
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih tempat kaulinan Steam dipasang dina PC anjeun

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall kaulinan Asal

Asal, sapertos Epic Games Store, henteu ngamungkinkeun urang ngahapus kaulinan anu dipasang dina aplikasina, janten hiji-hijina pilihan pikeun ngahapus tina aplikasi ku ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

uninstall kaulinan asal

  • Urang buka aplikasi.
  • Dina kolom kénca, klik Perpustakaan Game abdi.
  • Dina kolom katuhu, urang néangan kaulinan anu urang hoyong pupus teras klik dina eta ku tombol mouse katuhu.
  • Tina pilihan anu béda anu ditampilkeun, urang pilih pilihan Uninstall.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall kaulinan Activision

Kaulinan anu urang pasang ngaliwatan aplikasi Activision, urang tiasa uninstall aranjeunna langsung tina pilihan konfigurasi Windows.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall kaulinan Ubisoft

Kaulinan anu urang pasang ngaliwatan aplikasi Ubisoft Connect, urang tiasa ngahapus aranjeunna langsung tina pilihan konfigurasi Windows atanapi langsung tina aplikasi ku nuturkeun léngkah ieu:

uninstall kaulinan ubisoft

  • Kami muka aplikasi sareng angkat ka bagian Kaulinan.
  • Urang milih kaulinan anu urang hoyong cabut, pencét tombol katuhu sareng pilih pilihan Uninstall.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall kaulinan tina Amazon Kaulinan

Pikeun mupus pamasangan kaulinan anu dipasang dina platform Amazon Games, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara tradisional ngalangkungan pilihan konfigurasi Windows atanapi tina aplikasi ku ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

Uninstall Amazon Kaulinan

  • Kami muka aplikasi sareng angkat ka bagian Dipasang, ayana di kolom kénca.
  • Salajengna, urang nempatkeun beurit dina kaulinan sareng nganggo tombol beurit katuhu, klik sareng pilih pilihan Uninstall.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall kaulinan GOG

GOG ngamungkinkeun urang ngahapus pamasangan kaulinan anu dipasang ku cara tradisional ogé langsung tina aplikasi nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap ieu:

uninstall kaulinan gog

  • Kami muka aplikasi
  • Dina kolom kénca, klik Dipasang.
  • Urang buka kolom kénca jeung klik jeung tombol mouse katuhu dina judul uninstall tur pilih pilihan: Atur Instalasi.
  • Salajengna, klik Uninstall.

Émut: Lamun kamajuan kaulinan Anjeun teu disimpen dina awan, anjeun bakal kudu nyadangkeun kaulinan Anjeun.

Kumaha uninstall platform kaulinan

Pikeun ngaleungitkeun lengkep toko aplikasi tina komputer urang, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring rinci di handap, tapi henteu sateuacan ngahapus sadaya kaulinan anu parantos dipasang dina platform éta.

Kusabab, upami henteu, mustahil pikeun ngahapus éta sapertos anu kami jelaskeun dina tulisan ieu, tapi masih tiasa dicabut tina komputer urang ku cara ngahapus sacara manual diréktori dimana aranjeunna dipasang.

Kumaha uninstall platform kaulinan

  • Urang ngakses pilihan konfigurasi Windows ngaliwatan potong kompas keyboard Windows + i.
  • Teras klik Aplikasi
  • Kami milarian nami aplikasi anu kami hoyong cabut sareng pilih nganggo beurit.
  • Salajengna, klik dina Uninstall kancing

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.