Kumaha unzip file rar?

rékaman

Kiwari aya seueur tugas anu urang laksanakeun sacara éksklusif tina komputer. Ieu ngajantenkeun urang wawuh sareng sababaraha konsép sapertos program, aplikasi, polder, file, sareng format. Sedengkeun pikeun formatna, urang umumna terang ngeunaan gambar, video, dokumén sareng anu pang populerna nyaéta anu ngagambarkeun komprési sapertos .Rar. Ku alatan éta, urang hoyong ngobrol ngeunaan kumaha carana unzip file rar tina Windows.

Ieu mangrupikeun tugas anu saderhana sareng anu aya puluhan alternatif, tapi di dieu urang badé mairan anu paling dipercaya sareng aman. Catet yén teu aya cara asli pikeun ngalakukeun tugas ieu, janten urang bakal ngandelkeun aplikasi pihak katilu.

Naon file rar?

Sateuacan bade kana masalah kumaha decompress file Rar, éta metot uninga naon éta. Dina harti éta, RAR nangtung pikeun Roshal ARchive, hiji format arsip dumasar kana algoritma komprési lossless.. Ieu ngandung harti yén mékanisme nu dipaké pikeun ngurangan spasi dikawasaan ku data ngamungkinkeun restructuring lengkep jeung pasti tina file aslina.

Sadayana di luhur dasarna hartosna yén Rar mangrupikeun jinis file anu tiasa ngajantenkeun data beuratna langkung handap, tanpa ngahapus nanaon. Formatna parantos aya sareng kami ti saprak 1993 nalika diluncurkeun sareng ayeuna sigana mangrupikeun alternatif anu pangsaéna nalika urang hoyong ngahémat rohangan nalika nanganan data anu ageung.  Ku cara kieu, urang tiasa mendakan file anu dikomprés ku cara ieu di sadaya daérah, ti perusahaan nalika ngirim email, dugi ka unduhan saderhana dina Internét.

Dekompresi file Rar saderhana pisan sareng ayeuna, aya rupa-rupa solusi anu tiasa ngalakukeun padamelan dina sababaraha klik.

3 Solusi pikeun Unzip File Rar

Winrar

Winrar

Nalika ngobrol ngeunaan kumaha carana ngabongkar file Rar, WinRar kedah aya dina paguneman. Aplikasi ieu didamel dina taun 1995 ku Ron Dwight, salaku cara pikeun ngamangpaatkeun kauntungan anu ditawarkeun ku format komprési Rar. Éta mangrupikeun solusi dekomprési file anu paling populér di dunya sareng sigana anjeun parantos dipasang dina komputer anjeun.

Prosés pamakeanna saderhana pisan sareng dina sababaraha klik anjeun bakal tiasa gaduh file anjeun teu dikomprés. Pikeun ngalaksanakeun tugas ieu kami gaduh sababaraha pilihan, anu kahiji nyaéta ngaklik dua kali dina file Rar anu dimaksud ku kituna jandela aplikasi ditampilkeun nunjukkeun file.. Dina titik ieu anjeun tiasa lebet kana pilihan "Ekstrak Ka" pikeun milih polder anu anjeun hoyong unzip. Di sisi anu sanés, éta ogé tiasa milih file di jero WinRar sareng sered ka mana waé anu dipikahoyong.

Salaku tambahan, aplikasi éta tiasa ngalebetkeun pilihanna kana ménu kontéks. Ku cara kieu, pikeun decompress, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik-katuhu kana file teras klik dina pilihan Extract Files or Extract Here.

Ogé kudu dicatet yén aplikasi ngabogaan rojongan pikeun format komprési séjén kayaning CAB, JAR, ZIP sareng nu sanesna.

7zip

7zip

Sapertos WinRar, 7Zip lahir kalayan tujuan ngamangpaatkeun poténsi komprési tina format khusus, dina hal ieu, 7Z. Nanging, kana waktosna janten peryogi pikeun ngabédakeun katalog tina format anu cocog sareng sanaos henteu acan dikomprés, anjeun tiasa nga-decompress file dina format Rar. Éta mangrupikeun aplikasi gratis, hampang sareng kalayan operasi anu saderhana pisan sareng sami sareng solusi sateuacana.

Dina rasa éta, upami anjeun milari kumaha unzip file Rar nganggo 7Zip, anjeun kedah milarianana teras klik dua kali. Ieu bakal muka jandela aplikasi anu nunjukkeun file anu aya di jero komprési. Ayeuna, ngan klik tombol "Ekstrak" sareng anjeun bakal tiasa milih polder dimana file anu dimaksud bakal disimpen.

Ogé kedah dicatet yén 7Zip nambihan pilihanna kana ménu kontéks, ku kituna ku milih file sareng ngaklik katuhu, urang bakal ngagaduhan kamungkinan gancang decompressing.. Upami anjeun milarian alternatif gratis anu henteu ngaganggu windows promosi sareng gampang dianggo, ulah ragu pikeun nyobian éta.

Ékstrak. kuring

Ékstrak. kuring

Tungtungna, pilihan sareng operasi online, ngalangkungan browser, teu tiasa leungit tina daptar kami. Jenis aplikasi ieu cukup saé pikeun ngadukung kami dina waktos urang henteu gaduh pamasang aplikasi atanapi ngan saukur henteu gaduh kamungkinan ngalaksanakeun pamasangan.. Dina hal ieu, Extract.me dibere salaku alternatif gratis, serbaguna sareng efektif.

Urang ngobrol ngeunaan versatility na sabab anjeun bakal tiasa decompress file disimpen dina Google Drive, Dropbox atawa hosted dina ramatloka a.. Janten, anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun tugas ieu, sanaos henteu ngaunduh file kana komputer.

Pikeun ngamimitian, pilih heula file anjeun tina komputer atanapi jasa panyimpen awan anjeun. Langsung, prosés unggah file sareng ngolahna ku sistem bakal ngamimitian. Tungtungna, file anu aya di jero dikomprés bakal ditingalikeun kalayan pilihan pikeun ngaunduhana atanapi malah ngirimkeunana ka folder mana waé dina méga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.