Recordcast: ngarekam layar komputer anjeun tanpa masang nanaon

Rékaman

Nalika ngalaksanakeun réa proyék, anjeun panginten peryogi ngadamel rékaman layar komputer anjeun dina raraga ningalikeun ka umum. Ieu tiasa nguntungkeun pisan pikeun ngajelaskeun prosés anu tangtu, pikeun nyilakakeunana atanapi panginten dibagi atanapi disimpen kanggo kapayunna.

Nanging, nalika ngeunaan ngalakukeun ieu, kaleresan mangrupikeun bagian ageung tina program anu dipasarkeun ngagaduhan harga anu tinggi atanapi fitur anu kawates pisan, teu kakantun naon hartosna kedah ngaunduh sareng nga-instal parangkat lunak éta. Sareng, ieu persis dimana sumpingna Recordcast, alat online gratis anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadamel rékaman layar sacara rinci sareng tanpa masang nanaon.

Kieu jalanna Recordcast, alat anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam layar tina peramban

Sakumaha urang disebatkeun, Recordcast mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun kaluar tina seueur masalah nalika rékaman layar. Éta tiasa dianggo nganggo rupa-rupa alat, sanaos anu paling umum nyaéta rékaman layar komputer.

Keur kitu, anjeun kedah buka halaman wéb Recordcast sareng, pikeun ngamimitian, anjeun ngan ukur kedah milih tombol beureum anu disebut "Start Recording". Hal anu mimiti alatna bakal dilakukeun nyaéta naroskeun ka anjeun naon modeu rékaman anu anjeun badé anggo, sabab aya tilu anu sayogi ayeuna:

  • Pilih "Layar + Webcam" Upami anjeun hoyong ngarekam layar komputer anjeun sareng ogé ngarékam nyalira nganggo kaméra komputer. Saatos éta, anjeun bakal némbongan dina rékaman layar dina salah sahiji juru.
  • Pilih "Layar Ngan" bisi anjeun ngan ukur rék ngarékam layar komputer anjeun. Émut yén, upami anjeun kersa, dina audio anjeun tiasa nganggo mikropon supados sora anjeun tiasa didangukeun upami anjeun hoyong.
  • Milih pilihan na "Wébcam hungkul" Upami ku sababaraha alesan anjeun teu resep ngarékam layar komputer anjeun sareng anjeun ngan ukur hoyong ngadamel rékaman pidéo normal nganggo kaméra komputer.

Recordcast: milih modeu rékaman

Kumaha ngarobih sora bewara dina Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih sora bewara dina Windows 10

Sakali salah sahiji tina tilu pilihan parantos dipilih, anjeun kedah milih konfigurasi anu aya hubunganana sareng audio sareng, upami anjeun parantos milih salah sahiji pilihan anu ngalebetkeun panggunaan Webcam, anjeun ogé kedah masihan idin paramban pikeun ngagunakeunana. Nya kitu, dina jandéla ieu anjeun kedah milih salah sahiji setélan audio:

  • Mikropon + Sistem audio: éta bakal tanggel waler pikeun ngarékam audio sareng sora sistem operasi, salian ti ngagunakeun mikropon sahingga anjeun tiasa ngarékam sora bari nyarios dina waktos anu sami.
  • mikropon: ukur ngarékam sora anjeun ngalangkungan mikropon komputer, neken sadaya sora sistem nyalira.
  • sistim audio: éta ngan ukur bakal ngarékam sora sareng audio anu khas tina alat sareng sistem operasi, tanpa kedah nganggo mikropon.
  • Teu aya audio: Piceun sadayana audio sareng ngarékam pidéo tanpa aya sora.

Recordcast: pilihan audio

Nimba gambar tina pidéo
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nimba gambar tina pidéo nganggo VLC

Sajaba ti éta, milih pilihan "Show More" anjeun tiasa ngonpigurasikeun sababaraha langkung detil, sapertos mikropon anu tiasa dianggo upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji anu nyambung kana alatna. Gumantung kana pilihan audio anu dipilih, pilihan ieu atanapi henteu bakal ditingalikeun, sabab ku sababaraha henteu mungkin pikeun nyetél.

Kalayan sadaya ieu, pas anjeun siap, anjeun kedah pencét dina tombol "Start Recording" pikeun ngamimitian ngarékam. Dina raraga ngaksés eusi layar, dina panyungsi anjeun anjeun kedah ngalakukeun tindakan anu dituduhkeun ku Recordcast nyalira, sabab léngkahna rada bénten-bénten antara panyungsi wéb. Sacara umum, anjeun kedah pilih luas layar pikeun dibagi sareng pasihan idin pikeun browser pikeun ngalakukeunana.

Recordcast: ngamimitian ngarekam layar

Kaméra Camtasia
Tulisan anu aya hubunganana:
3 alat anu pangsaéna pikeun ngarékam pidéo Windows 10 urang

Sakali anjeun mimitian ku rékaman sual, anjeun bakal ngagaduhan waktos 30 menit kanggo néwak naon anu anjeun pikahoyong. Pikeun ngarengsekeunana, kantun balik deui ka tab peramban anjeun dimana anjeun parantos Recordcast kabuka teras pencét dina tombol stop. Dina sababaraha detik, anjeun tiasa tombol pilih download pikeun kéngingkeun rékaman dina pormat .webm, atanapi aksés ka éditor gratis anu ditampilkeun upami anjeun badé ngarobih atanapi hoyong kéngingkeun pidéo na .mp4.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.