Dupi abdi tiasa masang LibreOffice sareng Microsoft Office dina komputer anu sami?

Microsoft Office 365 Installer

Tanpa diragukeun, salah sahiji perangkat lunak kantor anu paling diunduh ayeuna nyaéta Microsoft Office, sabab éta sok janten salah sahiji anu pang populerna sabab dikembangkeun ku Redmond. Ayeuna, kaleresan aya ogé seueur pangguna anu langkung milih lisénsi panggunaan gratis, sareng dina hal ieu vérsi anu paling disarankeun nyaéta LibreOffice.

Nanging, urang ogé kedah émut yén aya mamang anu penting pisan pikeun pangguna tina jenis program ieu, sareng éta henteu sanés nyaéta naha sababaraha jinis sauyunan atanapi masalah dihasilkeun nalika nyimpen kadua aplikasi dina komputer, kumargi hal ieu kajantenan contona antara versi Microsoft Office anu béda.

Janten, naha mungkin masang Microsoft Office sareng LibreOffice dina komputer Windows anu sami?

Pondokna, bisa disebutkeun éta enya dimungkinkeun pikeun ngalakukeun ieu. Microsoft moal ngalaksanakeun henteu aya jinis halangan dina komputer anjeun supados anjeun ulah masang LibreOffice dina komputer upami anjeun parantos masang suite na, sareng tangtosna ieu moal kajadian anu sanés.

Nanging, anu kedah anjeun émut nyaéta éta ngalakukeun éta aya pangaruh anu langkung ageung dina komputer anjeun, duanana dina hal sumber daya sareng ruang disk, tapi upami ieu sanés masalah pikeun anjeun, anjeun tiasa neraskeun instalasi tanpa masalah.

Kantor Microsoft
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh suite Microsoft Office gratis upami anjeun guru, murid atanapi padamel

LibreOffice

Éta ogé penting éta anjeun netepkeun kalayan program mana unggal jenis file kedah dibuka sacara standar, Kusabab dina kasus henteu ngalakukeun éta, éta paling dipikaresep éta anu terakhir anu anjeun pasang dina komputer Windows anjeun dianggo pikeun sadaya jinis file anu dikenal. Ieu, hartosna, hartosna yén dokumén anu diciptakeun dina Word tiasa dibuka langsung sareng LibreOffice sareng sabalikna, contona. Dina cara anu sami, dina kadua program anjeun gaduh pilihan pikeun muka file anu parantos didamel, janten teu kedah aya kasusah anu langkung ageung dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.