Lima tambahan tambahan pikeun Outlook

melong

Outlook mangrupikeun salah sahiji program anu nyusun suite Office sareng salah sahiji program anu parantos masihan kapuasan ku Microsoft. Sanés pikeun nanaon éta mangrupikeun salah sahiji program bintang di perusahaan. Tapi éta tiasa tetep ditingkatkeun tanpa kedah mayar éta. Nyaéta, ngalangkungan tambihan-tambihan anu sacara signifikan ningkatkeun kinerja urang dibandingkeun sareng Outlook.

Tambihan ieu ningkatkeun Outlook tapi henteu tiasa dianggo ngalangkungan Outlook.com, nyaéta, ngalangkungan vérsi online, tapi éta ngan ukur cocog sareng vérsi offline program, kami nganggo versi saumur hirup.

Kantor di Work Mail Balesan

Plugin ieu nambihan fungsionalitas autoresponder ka manajer email kami. Ngaliwatan add-ons ieu urang tiasa ngadamel réspon standar sareng ngirimkeun aranjeunna ku dua kali, ngahémat rohangan sareng waktos. Mangrupikeun pelengkap anu pikaresepeun pisan, henteu ngan ukur kanggo perusahaan tapi pikeun pangguna naon waé anu badé miceun email.

Evernote pikeun Outlook

Sanaos Microsoft ngagaduhan OneNote, seueur pangguna kénéh anggo Evernote salaku aplikasi catetan karesepna. Kalayan tambihan ieu kami ngahijikeun Outlook sareng Evernote, ngamungkinkeun neraskeun catetan atanapi nyiptakeun catetan dina langsung sareng maca email.

Wunderlist pikeun Outlook

Pelengkap ieu neraskeun garis pelengkap tadi. Tapi saloba anjeun parantos terang, Wunderlist fokus kana nawiskeun daptar hal (tugas, email, janji, jst ...) naon anu kudu urang laksanakeun atanapi laksanakeun. Dina kasempetan ieu, tambihan ieu ngahubungkeun Outlook sareng Wunderlist sareng ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas sapertos ngirim email atanapi ngirim email ka daptar tugas.

Giphy

Sigana mah dunya gif parantos ngahontal email sareng olahtalatah instan. Giphy mangrupikeun pelengkap anu nawiskeun kami kamungkinan ngalebetkeun sareng milarian gif animasi. Ieu bakal ningkatkeun email kami, tapi éta ogé bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun. Sadayana bakal gumantung kana jinis gif anu urang anggo.

Peta pikeun Outlook

Pelengkap ieu cocog pikeun anu ngumbara atanapi damel sareng dunya ieu salaku pelengkap ngajantenkeun Outlook langkung cocog sareng peta. Ka titik éta henteu ngan ukur urang tiasa dianggo sareng peta sareng ngirimkeun aranjeunna tanpa ninggalkeun Outlook tapi nalika ngirimkeun kami alamat fisik, plugin ngakuan éta sareng nunjukkeun alamatna dina peta.

Kacindekan ngeunaan tambihan-kanggo Outlook

Tambihan ieu pasti ningkatkeun produktivitas Outlook, tapi tong hilap éta program Office ieu ngagaduhan fungsi pituin anu sanés anu ku urang pernah dianggo sapertos kalénder, ngajadwalkeun email atanapi ngan saukur nyambungkeun sareng program Kantor sanés. Bisi wae, sigana yén Outlook sanés program anu goréng pikeun digarap. Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.