Kumaha carana ngadamel garis putus tanpa ngarobah paragrap dina Microsoft Word

Microsoft Word

Microsoft Word mangrupikeun salah sahiji prosesor kecap anu paling terkenal sareng terkenal ayeuna, sareng anu leres na nyaéta anu dianggo ku seueur jalmi dina kahirupan sadidinten. Nanging, aya waktos nalika nempatkeun diri dina titik anu tangtu dina halaman tiasa rada sesah kusabab aya watesan.

Salah sahijina nyaéta iraha anjeun hoyong ngadamel garis putus, tapi anjeun henteu hoyong ngarobih alinea. Kalayan kecap séjén, turunkeun garis tapi tinggalkeun pamisahan anu sami sareng garis anu saencana, sareng sanés anu muncul antara hiji paragraf sareng paragrap anu sanés. Kadang-kadang ieu tiasa sesah dihontal, tapi ku jalan pintas keyboard saderhana anjeun bakal tiasa ngahontal éta kalayan gampang dina komputer naon waé.

Janten anjeun tiasa ngaluncatan garis tanpa nuju kana paragraf salajengna dina Microsoft Word

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ieu tiasa manpaat dina kasempetan anu tangtu pikeun pangguna, sareng leres pisan henteu kedah noél pilihan naon waé sahingga tiasa gampang kahontal dina Microsoft Word.

Sareng, sajabi ti kamungkinan dilakukeun tina panel di luhur, aya cara anu langkung raoseun, gancang sareng gampang. Éta henteu sanés mangrupikeun, nalika anjeun parantos bérés nyerat garis sareng badé angkat ka salajengna tanpa istirahat paragrap, pencét konci Shift dina keyboard. (kalayan panah luhur) dina waktos anu sami sareng Enter.

Jalur putus tanpa ngarobah paragrap dina Microsoft Word

Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Hindarkeun cacat desain ku ngahurungkeun halaman sapertos ieu dina dokumén Microsoft Word

Ku cara kieu, anjeun tiasa ningali kumaha mencét Shift + Enter henteu lebet kana paragrap salajengna, tapi ngan ukur ngagentos garisna. Salaku tambahan, éta mangrupikeun jalan pintas keyboard anu kapaké pisan sabab salian ti Microsoft Word, éta tiasa dianggo dina seueur éditor sareng situs wéb online dimana anjeun tiasa nyerat téks anu diformat, sahingga anjeun tiasa nerapkeun kana email, pesen, koméntar atanapi dimana waé anjeun hoyong tina komputer Windows anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.