Kumaha maksa ningkatkeun ka Windows 11 tina komputer Windows 10 naon waé

Windows 11

Sakumaha anjeun panginten parantos terang, sawatara waktos ka pengker Windows 11 resmi disayogikeun, versi anyar tina sistem operasi Microsoft éta ayeuna tiasa diunduh sareng dipasang gampang pisan Pangguna Windows 10 tiasa ningkatkeun kana Windows XNUMX gratis, ngajaga data sareng inpormasi anu disimpen dina komputer sepanjang waktos.

Nanging, sanaos kanyataan yén Microsoft ngumumkeun yén pembaruan éta bakal muncul dina bagian pembaruan sareng kaamanan Windows, saleresna mah ieu henteu sering kajadian éta. Ayeuna, anjeun henteu kedah hariwang, ogé aya cara gampang maksa pamutahiran ka Windows 11 anyar upami anjeun ayeuna ngajalankeun Windows 10, Kalayan anjeun tiasa ngapdet kana sistem operasi énggal tanpa kaleungitan inpormasi anjeun ayeuna.

Kumaha carana masang Windows 11 anyar dina komputer naon waé anu ngajalankeun Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ngamutahirkeun ka Windows 11 tiasa dimungkinkeun dina komputer mana waé anu ayeuna ngajalankeun Windows 10 sareng matuh syarat pamasangan minimum tina sistem anyar, dimana ieu dihususkeun:

  • processor: 1 GHz atanapi langkung gancang kalayan 2 atanapi langkung inti dina prosésor 64-bit atanapi SoC anu cocog.
  • Memori RAM: 4 GB atanapi langkung.
  • neundeun: sahenteuna 64 memori GB.
  • Firmware sistem: UEFI, Ngarojong Boot Aman.
  • TPM: vérsi 2.0.
  • Kartu grafis: DirectX 12 atanapi engké cocog sareng supir WDDM 2.0.
  • layar: definisi tinggi (720p) langkung ti 9? diagonal, kalayan saluran 8-bit per warna.
PC sareng Windows 11
Tulisan anu aya hubunganana:
Perhatosan pisan! Ieu anu kajadian upami anjeun nyobian masang Windows 11 dina komputer anu henteu didukung

Windows 11

Upami komputer anjeun cocog sareng aranjeunna, anjeun tiasa neraskeun sareng masang Windows 11 di dinya. Ayeuna, penting anjeun terang éta anjeun kedah gaduh konéksi internét anu aktip sepanjang waktos pikeun nyingkahan masalah poténsial nalika dipasang.

Unduh installer Windows 11

Pikeun ngamimitian, anjeun bakal unduh Windows 11 Setup Wizard, sayogi gratis di halaman undeuran Microsoft. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah mencét kana tombol biru disebut «Unduh ayeuna» sareng tukang sihir alit bakal diunduh pikeun ngabantosan anjeun dina prosés unduh sareng instalasi Windows 11.

Ngajalankeun Alat Kasaluyuan Windows 11

Dina raraga mariksa naha komputer anjeun kompatibel sareng Windows 11 atanapi henteu, nalika anjeun muka wizard instalasi sistem operasi tina léngkah sateuacana Jandéla bakal ditingalikeun, nunjukkeun yén anjeun kedah parios heula upami komputer cocog atanapi henteu kalayan sistem operasi Microsoft anu énggal.

Pariksa naha komputer cocog sareng Windows 11

Pikeun ngalakukeun ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta tuturkeun tautan anu jandéla éta sorangan nunjukkeun pikeun aksés Halaman unduhan Kaséhatan PC Microsoft y pencét dina tombol «Unduh aplikasi PC Status Check», alat anu anjeun kedah pasang dina komputer.

Sakali réngsé, mukakeunana dina layar utama bakal nembongkeun bagian anu judulna Ngenalkeun Windows 11, dimana anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan sistem operasi Microsoft anu énggal. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta, di handapeun bagian ieu, pencét tombol biru anu disebut «Pariksa ayeuna», sareng alat éta nyalira bakal tanggel waler pikeun ngariksa naha komputer anjeun atanapi henteu nyumponan sarat pikeun masang Windows 11.

Microsoft Surface
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun nganggo Surface? Kami nunjukkeun anjeun sadaya modél anu bakal cocog sareng Windows 11

Pariksa status PC pikeun masang Windows 11

Ngunduh sareng masang Windows 11 dina komputer anjeun

Sakali parantos diverifikasi sacara resmi yén komputer nyumponan sarat minimal anu diperyogikeun pikeun masang Windows 11, parantos waktuna mimitian ku unduhan sareng pamasangan. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah balik deui ka program instalasi anu diunduh dina léngkah munggaran, teras pencét dina tombol "Anyarkeun" janten anjeun tiasa ngumpulkeun data tina alat mariksa alat.

Ku ngalakukeun éta, otomatis Ahli sihir bakal mimiti ngaunduh pembaruan Windows 11 pikeun komputer anjeun, sareng program pamasangan anu dimaksud gaduh 3 fase dibédakeun, anu bakal dilaksanakeun ku cara anu teras-terasan: unduhan Windows 11, verifikasi média instalasi sareng pamasangan akhir.

Windows 11
Tulisan anu aya hubunganana:
Windows 11 ayeuna resmi: ieu sistem operasi anyar Microsoft

PC sareng Windows 11

Spésifik, Pikeun léngkah terakhir ieu, komputer anjeun bakal dihurungkeun deui sareng anjeun moal tiasa nganggo sababaraha menit, sabab anjeun kedah ngapdet kana Windows 11 énggal. ngajaga sadaya inpormasi anu anjeun gaduh nalika anjeun nganggo Windows 10. Nanging, anjeun kedah hariwang kusabab éta prosés anu cukup saderhana.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.