Masalah sareng pembaruan Windows 10 pangénggalna

windows 10 update

Éta parantos lami ti saprak urang teu ngagaduhan wartos ngeunaan Wangun Windows 10 anyar ti Microsoft. Sigana éta masalah tetep lumangsung dina sistem operasi anjeun, sanaos aya paningkatan anu tambihan anu dilakukeun ku perusahaan Redmond dina bentuk pembaruan. Kompilasi parangkat lunak pangénggalna dina pamekaran, nomer 11082, nyéépkeun rasa pait pikeun kasalahan anu parantos dilaporkeun dina halaman wéb Microsoft sorangan, dimana anu dihasilkeun sacara luar biasa. ngeunaan bungkus basa, windows manajemén sistem atanapi kaleungitan data konfigurasi diatur ku pamaké.

Program Microsoft Insider tetep aktip pikeun ngungkulan sadayana bug anu kauninga sakedik-sakedik di lingkungan. Pikeun kadua édisi desktop sareng alat portabel, vérsi stabil anu dipiharep tina sistem nuju digarap nalika pembaruan kumulatif énggal dileupaskeun, anu éta ngahasilkeun kasalahan anu langkung serius dina komputer anu dipasang tibatan kalepatan anu mimitina direngsekeun.

Microsoft tetep damel dina kompilasi salajengna lingkungan Windows 10 na, sanaos parantos aya sababaraha kasalahan anu parantos dideteksi sareng dilaporkeun dina halaman wéb perusahaan nyalira ku pangguna. Diantara aranjeunna:

  • nu bungkus tina basa sareng Fitur dina Paménta ngahasilkeun kagagalan dina pamasangan anjeun. Tim pamekaran nalungtik alesan tina masalah ieu.
  • Jandéla kamajuan henteu némbongan nalika nyalin, mindahkeun, atanapi mupus file. Peta anu ditugaskeun kana file réngsé tanpa campur tangan pangguna sareng tiasa ngakibatkeun kabingungan nalika file ageung ditanganan salami éta henteu némbongan di tempat anu dituju.
  • Sababaraha pancén anu ditetepkeun sacara standar pikeun aplikasi tangtu parantos dihirupkeun deui. Janten, contona, nalika muka gambar atanapi muterkeun file musik, panempo gambar sareng Windows Media Player bakal ngajalankeun sanaos kami parantos napelkeun aplikasi anu sanés.

Samentawis éta, a update kumulatif anyar pikeun sistem, KB3124200, anu kalebet sagala paningkatan anu dilakukeun pikeun lingkungan dugi ka ayeuna. Paket ieu sigana nyababkeun sababaraha kasalahan anu Microsoft sigana henteu ngagaduhan solusi. Sakumaha dilaporkeun ku pangguna, mangrupikeun paket rollup katilu anu gagal sacara lega dina komputer pangguna (sateuacanna KB3116908, KB3116900, sareng ayeuna KB3124200).

Tanpa janten masalah anu mangaruhan sadaya pangguna sacara umum, pangalaman anu dibahas dina forum Microsoft nunjukkeun yén kasalahan lumangsung sacara terasing dina sababaraha versi Home tina sistem operasi.

Éror anu kajantenan ngagaduhan pedaran anu saleresna saderhana. Pamasangan tambalan henteu tiasa réngsé sareng nyababkeun komputer dihurungkeun deui saatos nyobian ngabatalkeun perobihanna. Éror ieu nyababkeun loop anu teras-terasan dina alat-alatna anu, nalika di-boot deui, cobian deui diterapkeun tambalan ka, deui, batalkeun parobihan sareng balikan deui deui sareng deui.

Gagal ieu anu sigana henteu ngagaduhan solusi jangka pondok Sareng ku seueur masalah anu muncul akhir-akhir ieu di Windows 10, Microsoft moal ngagaduhan sadayana hartosna ayeuna. Kanggo ayeuna urang kedah ngantosan pembaruan kumulatif énggal kanggo ngalereskeunana.

Najan kitu, komunitas pangguna hayang mobilisasi jeung nawarkeun solusi anu mungkin pikeun ngaleungitkeun kasalahan ieu pamasangan. Éta ngalibatkeun unduhan sacara manual pembaruan kumulatif anu disayogikeun ku tambalan anu disayogikeun ku Microsoft sareng ngajalankeun pamasanganana. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngaunduh file anu saluyu sareng sistem urang (sareng ti mana kami nyayogikeun tautan), naha ti 32 bit atawa 64 bit, teras teraskeun ngaluncurkeunana.

Upami ku leyuran ieu gagalna tetep, urang ngan ukur ngagaduhan pilihan pikeun ngahambat pembaruan alatna dugi ka Microsoft ngabéréskeun kajadian éta atanapi ngaleupaskeun pembaruan énggal anu henteu ngahasilkeun kasalahan. Tanpa tanggal anu ditangtoskeun, éta masih tiasa nyandak waktos nalika ieu kajantenan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.