Ieu kumaha anjeun tiasa masang antivirus Avast gratis dina komputer tanpa sambungan Internet

Antipirus Gratis Avast

Sajauh kaamanan sistem operasi Windows, teu diragukeun salah sahiji program anu paling sering dianggo nyaéta Avast antivirus. Ieu kusabab, sanaos sigana henteu sapertos kitu, éta nawiskeun sacara praktis sakumaha seueur panyalindungan salaku antipirus anu dibayar dina hal deteksi ancaman, naha éta dianggap salah antivirus anu pangsaéna pikeun Windows 10.

Nanging, pamasangan standar sareng anu disarankeun pikeun komputer, sabab éta mangrupikeun panyalindungan anu pangsaéna ti mimiti waktos, peryogi sambungan Internét anu aktip salami prosés ngaunduh file anu sanés. Nanging, anjeun panginten henteu ngagaduhan sambungan dina komputer pikeun alesan naon waé sareng masih peryogi panyalindungan minimal, anu anjeun tiasa nganggo tutorial ieu.

Kumaha carana masang Avast Free Antivirus dina komputer Windows tanpa konéksi Internét

Dina hal ieu, léngkah pikeun masang antivirus mirip pisan sareng anu di pamasangan Avast kalayan sambungan Internet. Najan kitu, File anu diunduh pikeun ieu henteu sami, sabab anu diunduh sacara standar tina halaman wéb Avast resmi peryogi sambungan. Sanaos kitu, aranjeunna parantos ngémutan hal éta, janten aranjeunna gaduh halaman unduh anu maju.

Antipirus Gratis Avast
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh sareng masang Avast antivirus gratis dina komputer Windows

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah aksés heula kana unduhan alternatif Avast ngalangkungan tautan ieu kana halaman wéb resmi. Sakali lebet anjeun bakal ningali tabel alit sareng sadaya pilihan unduhan anu sayogi, ogé pamasang online sareng offline tina antivirus pikeun sistem operasi anu béda, dimana anjeun kedah milih file offline pikeun Windows.

Pasang Avast Free Antivirus Tanpa Konéksi Internét

Sakali anjeun parantos ngaunduh file anu dimaksud, anjeun ngan ukur bakal ngagaduhan mindahkeun ka komputer anjeun tanpa sambungan internét. Pikeun ieu anjeun tiasa, contona, nganggo médium fisik sapertos pendrive atanapi anu sami, sareng nyalinna tina hiji komputer kana komputer anu sanés.

Pas anjeun parantos ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur peryogi buka file dina komputer anjeun tanpa konéksi Internét, sareng installer antivirus Avast Free Antivirus bakal kabuka. Sapertos sareng vérsi tradisional, hal anu munggaran anu bakal muncul bakal janten jandéla pikeun anjeun masang parangkat lunak atanapi ngarobihna. Utamana upami alat-alat anjeun kirang kinerja atanapi lami, disarankeun éta pencét dina tombol ngaropea sareng anjeun ngarobih sababaraha pilihan, sabab sababaraha, sapertos taméng wéb, panginten henteu diperyogikeun sareng upami dipasang éta bakal ngarusak kinerja komputer. Dina cara nu sami, émut yén sakali dipasang anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan masang langkung seueur ekstensi.

Perlindungan sareng kaamanan
Tulisan anu aya hubunganana:
Antipirus pangsaéna kanggo Windows 10 taun 2020

Maka jandela ieu bakal ditutup pikeun ngamimitian pamasangan, sareng anjeun bakal tiasa ningali di pojok kanan handap kamajuan pamasangan cenah. Émut yén éta bakal rada gancang tibatan versi klasik sabab henteu kedah ngalakukeun unduhan naon waé, sanaos ogé bénten-bénten gumantung kana kinerja anu ditawarkeun ku alat-alat anu dimaksud.

Pasang antivirus Avast Free Antivirus gratis pikeun Windows

Naha Avast nawiskeun perlindungan offline anu sami?

Sakali dipasang, patarosan konci na sumping, nyaéta naha éta bakal ngajagaan tina ancaman. Beda sareng antivirus gratis anu sanés, panyalindunganna henteu sadayana basis awan, tapi ogé ngajagaan lokal ku ngaunduh sababaraha definisi virus. Kukituna, Kacuali anjeun nyambungkeun komputer anjeun kana Internét kapayunna, Avast bakal tiasa dianggo sareng definisi virus dina waktos anjeun ngaunduh, janten bakal ngadeteksi seueur kamungkinan ancaman, tapi upami lami lami aranjeunna bakal langkung berkembang sareng logis aranjeunna moal dilebetkeun.

Microsoft
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngahubungi dukungan téknis Microsoft ti Spanyol

Ku kituna, bakal disarankeun pikeun nyambung kana Internét tina waktos ka waktos upami anjeun hoyong pastikeun leres-leres. Naon waé ogé, éta ogé kedah diémutan yén ku tetep dijaga terancam résiko katépaan langkung handap kajabi nalika nyambungkeun alat éksternal kana komputer, kumargi seueurna ancaman dinten ayeuna dikirimkeun kana jaringan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.