Kumaha carana masang ekstensi dina Microsoft Edge

microsoft edge

Salah sahiji masalah utama anu disanghareupan ku Microsoft ti saprak diluncurkeun Windows 10 sareng browser Edge na anu anyar, nyaéta persaingan tangguh anu disanghareupan salaku Chrome atanapi Firefox, kumargi ieu dua panyungsi anu terakhir parantos cocog sareng panyambungna sacara praktis saprak diluncurkeun. Versi munggaran Microsoft Edge, salian ti nawiskeun performa anu rada goréng, henteu nawiskeun kamungkinan nambihan perpanjangan anu mempermudah navigasi. Tapi saatos sumping Windows 10 Anniversary Update ieu parantos robih sareng pangguna browser ieu ayeuna tiasa masang ekstensi, ekstensi anu ayeuna terbatas pisan.

Tambahkeun ekstensi dina Microsoft Edge

Mimiti sareng sanaos panginten rada atra, éta kedah diperhatoskeun Urang kedah gaduh versi pangénggal tina Pembaruan Anniversary Windows 10 anu dipasang, update anu nganteurkeun kami sacara standar versi anyar tina Microsoft Edge dimana urang tiasa masang ekstensi. Upami ieu sanés masalahna, anjeun henteu kedah milarian pilihan ménu kusabab pilihan ieu moal némbongan.

tambihan-tambahan-ka-microsoft-edge

  • Urang buka bagian katuhu layar teras pencét dina tilu titik dina urutan ayana di handapeun palang navigasi pikeun ngaksés pilihan Microsoft Edge.
  • Dina menu pilihan kami bakal pencét ekstensi.

tambihan-tambahan-ka-microsoft-edge-2

  • Maka kotak dialog bakal ditingalikeun tina beulah katuhu kalayan sadaya ekstensi kami parantos dipasang. Upami urang henteu ngagaduhan anu dipasang, Microsoft Edge nawiskeun kami kamungkinan tiasa langsung ka toko Microsoft kanggo nambihan ekstensi énggal.

tambihan-tambahan-ka-microsoft-edge-3

  • Ayeuna Toko Windows bakal kabuka dina bagian éta dimana ekstensi anu ayeuna sayogi. Pikeun masang aranjeunna, urang kedah pencét kana anu badé dipasang sareng turutan léngkah pikeun masangna dina panyungsi kami. Upami éta mayar, urang kedah klik Gratis pikeun ngamimitian unduhan sareng pamasangan.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.