Janten anjeun tiasa masang McAfee antivirus dina komputer sanés kalayan langganan anu sami

McAfee

Anceman anu nyerang sistem operasi Windows angger-angger. Unggal dinten kerentanan anyar muncul sareng, ku sabab éta, penting pisan pikeun dipasang antimalware dina komputer pikeun nyingkahan serangan virus komputer sareng ancaman anu mungkin. Ieuh, salah sahiji solusi anu paling populér nyaéta McAfee antipirus.

Nanging, upami anjeun gaduh langganan antivirus, anjeun panginten tiasa dipasang dina langkung ti hiji komputer tanpa aya masalah, asal anjeun ngagaduhan lisénsi anu ngamungkinkeun. Kukituna, kami badé nunjukkeun anjeun kumaha ngalaksanakeun pamasangan ieu step by step.

Kumaha carana masang McAfee antivirus dina langkung ti hiji komputer Windows step by step

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, salami lisénsi antipirus McAfee anu anjeun atos kéngingkeun, anjeun tiasa masang software dina langkung ti hiji komputer Windows. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah ieu.

  1. Asup sareng akun anjeun di halaman wéb McAfee resmi pikeun ngamimitian unduhan antipirus.
  2. Dina daptar langganan, gulung ka handap kana bagian tina Ngajaga sadaya alat anjeun, dimana anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan langganan anjeun sareng jumlah langganan anu sayogi.
  3. Pilih lisénsi pikeun dianggo teras pencét dina tombol download naon anu anjeun bakal mendakan di handap pikeun ngamimitian prosés.

Unduh antipirus McAfee

Serangan sareng kaamanan
Tulisan anu aya hubunganana:
Antipirus parah anjeun tiasa pasang dina Windows ayeuna

  1. Tab anyar bakal dibuka na program pamasangan antipirus bakal mimiti diunduh. The nomer séri pakait sareng langganan, anu tiasa dipundut ku installer, janten anjeun kedah nyeratna.
  2. Sakali program pamasangan diunduh, anjeun tiasa ngajalankeunana sareng, saatos sababaraha cék kaamanan awal, bakal dimimitian ku unduhan sareng pamasangan McAfee. Dina prosés ieu, mungkin anjeun bakal mendakan kasaluyuan, tapi anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah anu dijelaskeun pikeun méréskeunana.

Pasang antivirus McAfee dina Windows

Sakali ieu réngsé, anjeun ngan ukur kedah turutan léngkah wizard pamasangan éta sorangan Sareng sababaraha menit, komputer anjeun kedah dijagaan ku panyalindungan proprietari McAfee.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.