Ieu kumaha anjeun tiasa masang Mozilla Firefox dina komputer Windows tanpa konéksi Internét

Mozilla Firefox

Sanaos kanyataan yén Mozilla Firefox mangrupikeun panyungsi wéb anu paling sering dianggo dina seueur sistem operasi, anu leres nyaéta panggunaanana henteu ngan ukur terbatas pikeun dianggo nganggo konéksi Internét. Sareng éta, sakapeung mungkin anjeun kedah muka halaman wéb anu diunduh sacara offline, atanapi anu ku sababaraha alesan sapertos pamekaran anjeun kedah aksés browser.

Nanging, masalahna nyaéta Nalika ngaunduh installer standar Mozilla Firefox pikeun Windows, konéksi Internét anu aktip kedah dipasang tina program cenah, dasarna kusabab file anu diperyogikeun diunduh tina program éta nyalira. Ayeuna ieu sanés hiji-hijina pilihan.

Kumaha cara ngaunduh installer offline Mozilla Firefox pikeun dipasang tanpa Internét

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami anjeun kedah masang Mozilla Firefox dina komputer offline, anjeun kedah ngaunduh installer khusus. Ieu kedah ngahijikeun sadaya file anu diperyogikeun, janten anjeun moal ngagaduhan masalah nalika ngajalankeunana dina komputer Windows sanaos henteu ngagaduhan aksés Internét.

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Prosesor naon anu gaduh PC kuring

Pikeun ngaunduh, naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta aksés ka halaman wéb Mozilla download, dimana anjeun bakal mendakan sababaraha pilihan pamasangan pikeun Mozilla Firefox. Saurna, anjeun kedah pencét dina tombol "Pilihan pamasangan canggih sareng platform sanés", pikeun nembongkeun sadaya sistem operasi anu Firefox sayogi. Tungtungna, anjeun ngan ukur kedah milih di katuhu antara Windows 64-bitWindows 32-bit gumantung kana alat-alat anjeun, teras unduhan installer bakal ngamimitian sacara otomatis.

Tungtungna, anjeun ngan ukur kedah mindahkeun file instalasi anu dimaksud kana komputer anjeun tanpa konéksi internét (Anjeun tiasa ngahontal ieu ku cara nganggo mémori luar, contona), teras ngajalankeunana sareng turutan pitunjuk anu sanés anu dituduhkeun. Upami sadayana saé, dina sababaraha detik anjeun bakal tiasa ngakses Mozilla Firefox tanpa masalah tina komputer anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.