Ieu kumaha anjeun tiasa masang pérsi Internét lami dina komputer anjeun

Internet Explorer

Sanaos ayeuna kaleresan éta sacara praktis henteu dianggo kusabab pangaruh anu hébat pikeun panyungsi sapertos Google Chrome, Mozilla Firefox atanapi Microsoft Edge anu anyar nyalira, anu leres nyaéta sapanjang sajarah Internet Explorer, panyungsi wéb anu lami di Microsoft parantos cekap dampak utama. Sakitu seueur ieu, upami anjeun nganjang ka halaman wéb anu lami pisan, éta bahkan moal tiasa dianggo sareng panyungsi ayeuna sabab didesain kanggo diaksés tina Internet Explorer.

Upami ieu kasus anjeun, sareng anjeun gaduh halaman wéb anu anjeun henteu tiasa aksés kusabab umur na sareng henteu kasaluyuan sareng vérsi anu langkung énggal, atanapi anjeun hoyong ngalaman nostalgia pikeun panyungsi lami, anjeun masih tiasa masang pérsi Internet Explorer anu lami dina tim anjeun . Kukituna, anjeun bakal tiasa ngakses halaman wéb anu lami tanpa aya masalah sanaos komputer anjeun modéren.

Kumaha cara ngaunduh versi langkung lami tina Internet Explorer pikeun Windows

Dina kasempetan ieu, masalah nalika ngaunduh jenis ieu vérsi pikeun tiasa dipasang engké nyaéta Microsoft henteu ngagaduhan halaman undeuran khusus, sahingga teu mungkin pikeun ngaunduh installer anu diperyogikeun sacara resmi.

Nanging, dina hal ieu aya seueur halaman wéb anu tanggel waler pikeun nyimpen vérsi lami tina program, janten anjeun henteu kedah hariwang teuing. Salah sahiji anu paling sering dianggo sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh vérsi anu anjeun peryogikeun nyaéta OldApps.com, sanaos aya sababaraha anu sanés. Kukituna, anjeun ngan ukur kedah aksés kana tautan ieu sareng pilih installer kanggo vérsi Internet Explorer anu anjeun pikahoyong pikeun tim anjeun dina méja.

Internet Explorer
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa uninstall Internet Explorer dina Windows 10 upami anjeun henteu peryogi

Internet Explorer

Dina tautan anu disebatkeun installer sayogi tina vérsi 4 tina Internet Explorer dugi ka vérsi 12, janten anjeun tiasa milih anu anjeun peryogikeun atanapi anu cocog sareng halaman wéb anu anjeun badé didatangan sareng dipasang dina komputer anjeun kalayan gampang pikeun nganjang ka sadaya halaman wéb anu anjeun pikahoyong. Tangtosna, ati-ati upami anjeun nganjang ka situs wéb anu ayeuna nganggo versi luntur kumargi anjeun tiasa rentan atanapi panginten henteu tiasa leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.