Kumaha carana masang Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

Saatos ngantosan anu lami sareng pikasediheun sakedik langkung sabulan katukang, Microsoft resmi ngaluncurkeun Windows 10 Mobile. Sistem operasi anyar ieu diantisipasi pisan ku sadayana jalaran aya warta hébat sareng pungsi anu anyar anu ditawarkeun ka pangguna dina alat sélulér kami. Dina waktos ieu parangkat lunak anyar ieu henteu ngahontal sadaya terminal Lumia, kumargi panggunaanna masih diteraskeun ayeuna, tapi upami smartphone anjeun kompatibel sareng Windows anyar, dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara masang Windows 10 Mobile.

Éta henteu kedah nyarios yén urang badé ngajelaskeun ka anjeun kumaha cara masangna dina sagala cara anu sayogi sareng ku cara paling saderhana anu kami tiasa, sahingga anjeun sareng saha waé anu kirang gaduh elmu atanapi kaparigelan tiasa nampi iPasang Windows 10 Mobile dina smartphone anjeun tanpa seueur kasulitan.

Masalah utama anu muncul dina jaman ayeuna nyaéta seueur terminal, cocog sareng Windows 10 Mobile, anu henteu nampi parangkat lunak énggal dina cara normal. Dinten ieu kami bakal ngabéréskeun masalah ieu, janten angkat kéngingkeun alat sélulér anjeun sareng siap-siap nampi Windows 10 anu anyar sareng mimitian nikmati.

Pasang Windows Insider

Léngkah munggaran anu kedah urang laksanakeun nyaéta masang program Windows Insider anu tiasa anjeun unduh contona ti toko aplikasi resmi Microsoft. Pas urang masangkeunana, éta bakal ngabéjaan yén sababaraha versi parangkat lunak na tiasa henteu stabil sareng aya kasalahan, tapi tong hariwang yén kami ngan ukur badé masang vérsi akhir sareng éta moal ngaganggu anjeun dina masalah atanapi masalah. .

Windows Insider

Ayeuna anjeun kedah kéngingkeun vérsi awal. Upami anjeun henteu didaptarkeun salaku Insider, éta bakal naroskeun ka anjeun pikeun ngalakukeunana, sateuacan tiasa mariksa vérsi anu aya. Ieu di handap mangrupikeun daptar sababaraha cincin atanapi jinis Insider anu anjeun badé langganan. Bisi kami kami bakal milih Insider Release Preview, anu bakal ngamungkinkeun urang gaduh vérsi anu stabil, anu henteu masihan masalah sareng anu bakal diénggalan teras-terasan.

Ayeuna alat bakal reboot sareng mimiti ngonpigurasikeun nyalira sacara otomatis. Hayu prosés réngsé hasil. Entong hariwang lengkep sabab ku dipasang vérsi ieu Windows 10 Mobile alat anjeun leres-leres henteu aya résiko.

Ningkatkeun kana Windows 10 Mobile

Sakali alat sélulérna dihurungkeun deui, upami urang parios apdet terminal dina ménu konfigurasi, Urang kedahna parantos gaduh Windows 10 Mobile anu sayogi. Ayeuna kedah dipasang deui sareng ngantosan prosésna réngsé, anu parantos kami awas yén anjeun bakal nyandak sakumaha logis sareng normal.

Sakali pembaruan parantos réngsé dipasang penting pisan anjeun pikeun parios deui vérsi Windows 10 Mobile anu parantos dipasang sareng upami aya deui pembaruan anu sayogi. Dina kaseueuran kasus, hiji Build dipasang heula, dituturkeun ku anu anyar, anu langkung énggal pikeun dipasang. Upami aya versi anyar Windows 10 Mobile anu siap dipasang, pasang dina cara anu sami sareng anu munggaran.

Pas Windows 10 Mobile parantos dipasang dina terminal anjeun, émut yén Microsoft gaduh kontrol pikeun pembaruan, janten urang henteu kedah ngantosan operator naon waé anu ngaleupaskeun aranjeunna sareng nerepkeun kana sirkulasi. Ieu ngandung harti yén tina waktos ka waktos anjeun kedah parios apdet anu sayogi ti saprak tim Redmond teras-terasan ngaleupaskeun paningkatan sareng koréksi pikeun sistem operasi énggalna, anu masih henteu ngagaduhan seueur hal janten sampurna.

Windows 10

Akhirna waktuna kanggo uih deui ka ring produksi

Pilihan ieu leres-leres opsional sareng Éta dituduhkeun pikeun sadaya jalma anu percanten teuing ka kami tina ring Tinjauan Lepas Insider. Balik kana cincin produksi kami pastikeun yén kami moal nampi pembaruan dugi ka versi dileupaskeun, hayu urang sebut waé stabil dina sababaraha cara. Ieu bakal masihan kami katenangan sareng yén smartphone kami moal kakeunaan résiko iraha waé.

Tangtosna, balik deui ka cincin produksi ieu hartosna kehabisan apdet anu dina sababaraha kasus bakal lami bari sayogi ku cara resmi sareng dina sababaraha kasus tiasa ngarengsekeun masalah, kasalahan atanapi nawiskeun fungsionalitas anu cukup menarik, janten Pikirkeun sacara ati-ati parobihan ieu, sabab éta henteu asup akal sabab duanana cingcin pisan mirip.

Naha disarankeun nganggo metode ieu pikeun ningkatkeun ka Windows 10 Mobile?

Ieu pastina mangrupikeun salah sahiji patarosan anu seueur ti anjeun anu parantos maca tulisan ieu dugi ka titik ieu anu naroskeun ka diri sorangan. Waleranna rada saderhana sareng éta tangtosna Disarankeun pikeun ngapdet alat sélulér kami ka Windows 10 Mobile nganggo metode ieu.

Nyaeta disayogikeun sareng didukung ku Microsoft nyalira sareng dina waktos henteu aya résiko terminal urang. Hiji-hijina hal anu disarankeun, janten aman pisan sareng nyingkahan résiko naon waé, nyaéta ngadamel salinan cadangan sadaya data anu parantos kami simpen dina smartphone kami. Windows 10 Mobile henteu kedah sacara resmi ngahontal sadaya alat anu cocog, tapi upami anjeun hoyong ngantisipasi sababaraha minggu, tong ragu sareng ngapdet telepon pinter anjeun nganggo metode ieu, anu sacara total disarankeun sareng aman.

Windows 10 Mobile lami pisan pikeun ngahontal pasar dina cara resmi sareng ayeuna peryogi lami pikeun nyebarkeun, mimiti asa-asa sababaraha pangguna anu parantos hoyong ngamimitian nganggo sistem operasi anyar Microsoft salami mangbulan-bulan. Kalayan tutorial alit anu parantos kami nunjukkeun ayeuna, ngantosan parantos atosan ti ayeuna anjeun tiasa mimitian nganggo Windows anyar dina terminal anjeun, leres, salami éta aya dina daptar terminal anu cocog anu disayogikeun ku Microsoft.

Siap masang Windows 10 Mobile dina alat sélulér anjeun?. Sakali anjeun masangkeunana sareng upami anjeun ngaraos resep, anjeun tiasa nyaritakeun kami kesan munggaran ngeunaan sistem operasi anu anyar ieu. Pikeun ieu anjeun tiasa nganggo rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Selamat pagi.
    Kusabab pembaruan kana w10 kaluar sababaraha minggu ka pengker kuring nyobaan masangna, mimitina ampir unggal dinten sareng ayeuna unggal 3 atanapi 4 dinten sareng kuring teras-terasan nampi kasalahan anu sami yén teu aya jalan pikeun milari naon sababna.
    Kodeu kasalahan nyaéta 0x80070002.
    Upami anjeun terang perkawis anu sami anu aya solusina, kuring bakal ngahargaan nyaho kumaha cara buka W10.
    Hapé kuring nyaéta Lumia 735.
    Nuhun sareng salam!

  2.   Juan Pablo cenahna

    Hai, abdi hoyong terang upami kuring ngagaduhan masalah masang éta dina AT&T lumia 640 LTE kuring. Kusabab kuring masih teu tiasa ngalakukeun sacara resmi.