Meunangkeun mangpaat pangseueurna ti Windows 10 stylus anjeun sareng Penbook, gratis pikeun waktos anu terbatas

Peluncuran Windows 10 mangrupikeun awal aslina tina kasaluyuan pinuh pikeun vérsi Windows kalayan panel sentuh, kumargi sateuacanna urang tiasa mendakan parangkat anu gaduh vérsi Windows tapi éta henteu ngagaduhan antar muka anu dirancang pikeun saling interaksi. asli sareng saderhana saolah-olah urang tiasa ngalakukeun sareng Windows 10.

Panel rampa parantos nyababkeun datangna ka toko aplikasi Windows tina séri aplikasi énggal anu sanésna ngan ukur tiasa interaksi sareng aplikasi, tapi ogé berkat stilus (khususna anu lebet kana alat-alatna) urang tiasa nyerat atanapi ngagambar langsung dina layar.

Upami urang hoyong nyatet ku tablet kami dikelola ku Windows 10, salian ti ngadamel sababaraha gambar saderhana atanapi grafik pikeun ngabantosan komprési catetan, dina Toko Mikrosfot urang tiasa mendakan aplikasi anu sanés.

Abdi nyarios perkawis aplikasi Penbook, aplikasi anu gaduh harga biasa di Microsoft Store 19,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas, pas dina 5 dinten ka payun, urang tiasa ngaunduh langsung ka alat kami ngahémat kami harga aslina.

Upami urang henteu gaduh komputer anu layar sentuh, urang tiasa ngaunduh aplikasi éta dikaitkeun sareng ID Microsoft urang salamina. Ieu bakal ngijinkeun urang kahareupna, upami urang nganyarkeun peralatan urang kanggo anu gaduh layar sentuh, pikeun nguntungkeun tina stil peralatan urang.

Penbook cocog sareng sistem 32-bit sareng 64-bit, éta ngamungkinkeun urang ékspor hasilna kana format PDF, cocog sareng Surface Dial, ngagaduhan sajumlah ageung témplat anu sayogi, kalebet kalénder, siap réngsé ... sahingga sajumlah ageung fungsi.

Upami anjeun milari aplikasi pikeun nguntungkeun tina stylus yén anjeun parantos disimpen dina laci, kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

Unduh Penbook gratis pikeun Windows 10


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.