Kumaha cara ngahambat pamasangan aplikasi dina Windows 10

Kumaha ngarobih idin

Pembaruan Windows 10 anu anyar nyayogikeun seueur paningkatan sareng fitur-fitur anyar pikeun Windows 10. Widang kaamanan langkung dipikaresep ku pembaruan ieu sareng ku karapihan pikiran seueur pangguna.

Hatur nuhun kana pembaru Pembuat, pangguna Windows 10 tiasa pamasangan aplikasi blok pikeun pangguna anu sanés pangurus sistem, hal anu praktis pikeun seueur komputer anu dikawasa ku sababaraha pangguna sahingga kaamananna henteu saluhur komputer anu sanés.

Tangtosna, pikeun ngawatesan pamasangan aplikasi tangtu, salian ti janten pangurus sistem, Urang kedah ngagaduhan versi pangénggalna Windows 10 anu dipasang, Pembaharuan Pembuat janten langkung spésifik.

Microsoft Store tiasa janten hiji-hijina cara pikeun pangguna saatos ngahalangan pamasangan aplikasi

Sakali urang ngagaduhan ieu, urang kedah angkat ka setélan. Dina jero setélan Pencét kana aplikasi sareng ti ditu angkat ka Fitur sareng Aplikasi. Dina layar ieu, di luhur urang bakal ningali pilihan anu disebut «Masang Aplikasi«. Pilihan ieu mangrupikeun urang anu kedah ngarobih sareng ngarobih sahingga ngan ukur aplikasi ti Microsoft Store anu tiasa dipasang. Aya pilihan sanés sapertos tiasa masang ti mana waé, ngingetkeun ngeunaan pamasanganana atanapi pilihan anu parantos kami pilih.

Pilihan ieu paling aman sabab ngan ukur bakal ngamungkinkeun pangguna masang aplikasi ti Microsoft Store, Toko anu diparios unggal dintenna pikeun kode jahat, ngajantenkeun pilihan anu bersih. Sareng upami urang hoyong langkung ngawatesan ieu, urang tiasa ngajantenkeun pangguna kedah ngalebetkeun kecap akses pikeun nganggo Microsoft Store (ieu dilakukeun dina pilihan canggih di toko), ampir teu mungkin pikeun masang aplikasi dina Windows 10.

nyaéta hususna kapaké dina alat-alat kamar komputer atanapi komputer perusahaan, komputer anu kedah gaduh seueur kaamanan sabab nyambung ka jaringan pribadi sahingga tiasa nginféksi komputer sanés upami aya virus atanapi ancaman. Kumaha waé ogé, naha urang meryogikeunana atanapi henteu, éta mangrupikeun hal anu manpaat sareng gampang dilakukeun. Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.