Ieu kumaha anjeun tiasa ngahalangan sadaya koneksi desktop jauh (RDP) dina Windows 10

Windows Remote Desktop (RDP)

Konéksi desktop jauh Windows ngamungkinkeun, asli, dina komputer anu gaduh vérsi Pro Windows 10, sambungan alat-alat sanésna ngalangkungan jaringan, sahingga pakakasna tiasa gampang dikontrol jarak jauh, bahkan tanpa kedah ngalakukeun éta tina komputer sanés anu nganggo sistem operasi Windows.

Laksanakeun Remote Desktop Activation (RDP) dina Windows 10 Éta kawilang saderhana, kumargi ngan ukur kedah aksés aksés anu ditunjukkeun kana jasa pikeun ngaktipkeunana sareng ngonpigurasikeun sadayana parameter anu aya hubunganana. Nanging, Pikeun ngahindarkeun kamungkinan pikasieuneun, upami anjeun teu nganggo fungsi ieu panginten janten ide anu saé pikeun tetep ditumpurkeunSakumaha amanna, tiasa aya waé kagagalan dina sababaraha waktos.

Ieu nganonaktifkeun sambungan desktop jauh (RDP) dina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, sanaos sambungan desktop jauh tiasa mangpaat pisan dina sababaraha lingkungan, kaleresan aya dina sababaraha kasus teu perlu. Upami ieu hal anjeun, sareng anjeun hoyong nyingkahan masalah anu tiasa disababkeun ku ieu, nyarios yén aya kamungkinan ngablokir aranjeunna sadayana.

Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kedah buka konfigurasi komputer anjeun, hal anu anjeun tiasa sacara gampil ngahontal ku ngaklik roda gigi dina menu mimiti. Teras, dina ménu utami, pilih antara pilihan "Anyarkeun sareng kaamanan". Teras, dina tampilan pilihan anu anjeun bakal mendakan di sisi kénca, pilih pilihan "Kanggo pangembang". Teras, di jerona, turun dugi ka ngahontal area desktop jauh, sareng pupus centang pilihan "Robah setélan pikeun kéngingkeun sambungan jauh ka komputer ieu", teras pencét dina Tombol "Larapkeun" anu nembongan di handapeun.

Nonaktipkeun Remote Desktop Connections (RDP) dina Windows 10

Windows Remote Desktop (RDP)
Tulisan anu aya hubunganana:
Dina versi Windows naon kuring henteu tiasa ngaktipkeun koneksi desktop jauh?

Sakali perobihan parantos dikonfirmasi sareng dilarapkeun, komputer anjeun kedah henteu kéngingkeun deui sambungan desktop jauh (RDP)Henteu mungkin pikeun ngarobih konpigurasi na kecuali ku aksés kana panel anu disebutkeun di luhur deui sareng parios kotak anu saluyu deui.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.