Microsoft bakal ngamutahirkeun Cat dina vérsi na pikeun Windows 10

Microsoft

Upami urang liren mikir pasti urang henteu émut vérsi mana program éta henteu dipasang sacara pituin cet, éditor gambar saderhana anu ogé ngamungkinkeun kami ngagambar, motong gambar, ogé seueur pilihan anu pikaresepeun séjén. Microsoft henteu ningkat atanapi ngadamel seueur teuing parobihan anu penting dina panyuntingna dina waktos anu lami, tapi sigana waktuna parantos sumping pikeun ngadamel sababaraha parobihan.

Sareng éta sareng Windows 10 caket ka taun kahijina di pasar, Perusahaan anu berbasis di Redmond parantos mikiran masihan Paint a facelift. Versi anyar ieu tiasa sayogi pikeun sadaya pangguna sareng pembaruan Redstone 1, anu parantos diganti nami Windows 10 Anniversary Update.

Dina vérsi anyar ieu Cat bakal janten aplikasi Windows 10 asli universal, anu tiasa ngahontal alat sanésna sareng anu lengkep bakal ngarobih desain anu urang terang dugi ka ayeuna. Anu henteu kami terang saat ieu nyaéta lamun Cat anyar ieu bakal ngagentos anu ayeuna kami sayogi atanapi naha éta janten aplikasi énggal ku nami énggal sareng pilihan sareng fungsi énggal.

Naon anu sigana jelas éta Microsoft tungtungna sigana mutuskeun pikeun nawiskeun kami alat panyuntingan gambar anu leres, diadaptasi kana waktos anu ngalir sareng éta saloba urang resep Cat, éta parantos lami pisan saprak éta ningali cahaya dina pasaran di 2009 sareng Windows 7.

Naon parobihan saur anjeun Microsoft kedah ngenalkeun Cat anu populér?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hébichii cenahna

    Sigana mah microsoft kedah ngalebetkeun sababaraha hal sareng ideu anu aya dina paint.net sareng ogé sababaraha jinis sikat, sikat sareng sajabina.

    Kuring ogé ngira yén aranjeunna ogé kedah ngaleupaskeun panulis universal sareng aplikasi pembuat pilem, khususna anu ngadamel pilem anu kadang-kadang pikeun édisi saderhana sareng gancang nalika anjeun henteu hoyong ngalakukeun anu propésional tapi anu saderhana