Microsoft bakal ngijinkeun kami ngaitkeun lisénsi Windows 10 kami ka akun Microsoft

Windows 10

Sakedik-sakedik urang ningali berita yén perusahaan di Redmond bakal nawiskeun kami ku datangna pembaruan anu hébat anu disebut Anniversary Update. Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan pilihan anu bakal ngamungkinkeun anjeun mupus sadaya bloatware anu dipasang di pabrik dina unggal komputer anu urang mésér. Masalah sareng bloatware éta nyaéta dina sababaraha kasempetan aranjeunna pakait sareng drive tim, tapi sigana perusahaan parantos ngusahakeun éta pikeun tiasa ngagantikeun aranjeunna langsung sareng pabrikan komponén tanpa nyababkeun masalah pikeun operasi laptop.

Tapi sanés hiji-hijina novelty anu badé sumping sareng pembaruan ieu, tapi kabébasan penting anu sanés anu pangguna program Insider parantos tiasa diraosan ku Build 14371 nyaéta urang ayeuna tiasa kaitkeun lisénsi PC kami sareng Windows 10 kana akun Microsoft kami, hal anu bakal pisan mempermudah tugas nalika datang nalika aranjeunna tetep aya sareng bakal ngamungkinkeun urang henteu kedah ngalebetkeun éta unggal-unggal urang ngalakukeun instalasi anu bersih dina komputer urang.

Émut yén Microsoft ngan ukur ngamungkinkeun pamasangan dina hiji komputer nganggo lisénsi éta, janten moal janten ide anu saé nganggo lisénsi kami dina komputer anu sanés upami urang henteu hoyong tiasa nganggo éta dina PC utama urang. Dina waktos ayeuna teu aya deui berita, tanggal 29 Juli salajengna ngeureunkeun jaman bébas tiasa ngaraosan Windows 10 saumur hirup, janten upami anjeun masih mikir pikeun ngapdet komputer nganggo Windows 7 atanapi Windows 8.x ka Windows 10, tong tunda deui upami anjeun hoyong ngahémat 120 euro anu lisénsi na biayana ti 30 Juli.

Kumaha saur anjeun ngeunaan ideu ieu ngeunaan ngahubungkeun akun Microsoft kami sareng nomer lisénsi versi Windows 10 kami?


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anonimo cenahna

    Bales:
    Éta anu ayeuna ku Microsof ku mail bakal ngajantenkeun profil anu hadé pikeun tingkah laku sareng panggunaan pribadi PC contona, sareng bakal maksa disambungkeun sareng akun mail dina PC pikeun ngajaga "diaktipkeun". Salaku tambahan, lisénsi bakal gaduh jumlah panggunaan anu terbatas. Anu angkat ti Windows 7 dugi ka Windows 10 kuciwa. Sareng Batur nganalisis pindah kana sistem operasi gratis.
    Nya kitu ogé, henteu tiasa ditolak yén aranjeunna ngaléngkah anu sampurna, kalayan pembaruan anu dipaksa sareng gratis, pikeun teras nempatkeun éta di jero sadaya pangguna sareng ngatur dina seuseueurna PC sareng Win dugi ka versi anyar ieu, pikeun ngarobih aturan nalika sagala asak.
    Teu aya anu gratis.