Microsoft PowerToys: naon éta sareng kumaha cara ngaunduh haratis pikeun Windows

kaulinan microsoft kakuatan

Dina waktos Windows 95, sababaraha taun ka pengker, Microsoft mutuskeun pikeun ngaluncurkeun PowerToys, sababaraha alat anu sadayana tanggung jawab ningkatkeun produktivitas pangguna anu peryogi paling, ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rangkay tugas langkung gancang sareng nambihan kaunggulan tibatan sababaraha aplikasi.

Sanaos alesanna henteu dipikaterang, Microsoft ninggali kamekaran alat-alat ieu langkung ti dasawarsa, tapi dinten ayeuna aranjeunna sacara resmi disayogikeun ku perusahaan. Dina hal ieu, urang nuju nyarios runtuyan pakakas anu sayogi diluyukeun sareng Windows 10 sareng anu tiasa dianggo sareng komputer ayeuna, ngalegaan fungsi anu sababaraha program kéngingkeun sacara standar. Salaku tambahan, éta mangrupikeun proyék anu aranjeunna teras-terasan dijaga, janten ti waktos ka waktos anjeun bakal ningali berita.

Kieu kumaha Microsoft PowerToys ayeuna kanggo Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, ti Microsoft aranjeunna parantos neraskeun pamekaran PowerToys. Ayeuna, éta mangrupikeun serangkaian alat anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun produktivitas sistem operasi. Khususna, ieu ditawarkeun:

  • Pamilih warna- Anjeun tiasa milih warna naon waé anu dipajang dina layar pikeun dianggo engké atanapi simpen.
  • Desain canggih: ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun tata ruang organisasi multi-jandéla, ku cara kinerja anjeun tiasa langkung luhur upami anjeun gaduh monitor ageung atanapi langkung ti hiji layar nyambung ka komputer anjeun, sabab anjeun bakal tiasa ningali sadayana langkung saé.
  • File Explorer: éta kalebet fungsi tambahan pikeun ngajajah file Windows 'nyalira, janten anjeun tiasa langkung gampang ngalaksanakeun langkung seueur tindakan tanpa nganggo program pihak katilu.
  • Ngarobih ukuran gambar: kalebet alat anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih ukuran gambar naon waé kalayan gampang, tanpa nganggo Cat, aplikasi atanapi halaman wéb ti pihak katilu.
  • Gerentes keyboard: anjeun tiasa ngesahkeun konci dina kibor anjeun, komo nyiptakeun potong kompas khusus dumasar kana karesep anjeun.
  • Ngaganti ngaran canggih: ngamungkinkeun anjeun ngaganti nami file ku cara anu maju, ngamungkinkeun anjeun ngarobih masif kalayan gampang.
  • Palaku PowerToys: file anu maju sareng program finder pikeun milari naon anu anjeun peryogikeun.
  • Pitunjuk pintasan keyboard: kalebet kamungkinan nunjukkeun sadaya pintasan keyboard anu sayogi supados anjeun henteu ragu-ragu antara hiji atanapi anu sanés sareng anjeun tiasa maju kalayan gampang.
Tulis ulang file sacara ageung
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaganti nami file sacara ageung dina Windows

kaulinan microsoft kakuatan

Kumaha cara ngaunduh sareng masang PowerToys dina komputer Windows mana waé

Dina hal ieu, unduhan kedah dilakukeun ti halaman proyék PowerToys tina platform pangwangunan GitHub. Ku ngakses, Anjeun bakal tiasa ningali kode sumber tina PowerToys, sareng detailna, inpormasi sareng sadayana ngeunaan kasaluyuan éta tina sami. Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa ningali kumaha anjeun tiasa kéngingkeunana ngalangkungan sababaraha paréntah sareng cara masangna dina komputer.

Najan kitu, hal anu paling gampang nyaéta pikeun anjeun aksés halaman rilis proyék dina GitHub, sabab ti dieu anjeun tiasa masang sareng ngaunduh aranjeunna dina cara anu langkung saderhana. Anjeun ngan ukur kedah ningali versi pangénggalna anu dirilis (anu munggaran anu ditingalikeun), gulung ka tungtung catetan anu sami sareng, dina bagian anu disebat banda, anjeun tiasa kéngingkeun installer. Anjeun kedah ngan ukur klik dina file kalayan extension .exe, antosan kanggo diunduh teras dibuka dina komputer anjeun (Henteu perlu pikeun ngaunduh sésa file).

PDF / Kecap
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara mindahkeun dokumén PDF ka Word gratis sareng henteu nganggo program pihak katilu

Installer anu dimaksud lumayan langsung. Éta bakal dimimitian ku masang sababaraha perpustakaan upami komputer anjeun henteu ngagaduhanana sareng, pas sadayana siap, tukang sihir bakal ditingalikeun. Anjeun ngan ukur kedah pilih pilihan anu anjeun pikahoyong, pasihan ijin administrator sareng instalasi bakal dimimitian tina Microsoft PowerToys.

Microsoft PowerToys Installer

Sakali dipasang, Pikeun ngaksés sadaya alat, anjeun kedah muka program "Microsoft PowerToys (Preview)" anu anjeun tiasa mendakan dina daptar program. ti mimiti ménu. Nalika diluncurkeun, panel bakal ditingalikeun sareng sadaya alat anu sayogi, ogé rupa-rupa konfigurasi anu sayogi sareng petunjuk langkah-demi-langkah pikeun tiasa ngagunakeunana tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.