Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang Microsoft PowerToys dina Windows 11

Microsoft PowerToys

Deui dina dinten Windows 95, Microsoft mimiti damel dina nyiptakeun PowerToys, sakumpulan alat pikeun sistem operasi anu difokuskeun kana produktivitas anu ngamungkinkeun para pangguna ngahémat waktos. Microsoft tetep proyék ieu ditinggalkeun salila sababaraha taun, nepi ka tungtungna sababaraha taun ka pengker urang mimiti ningali versi anu saeutik demi saeutik ningkat kalawan Windows 10.

Paket Microsoft PowerToys ayeuna kalebet alat anu pikaresepeun pikeun Windows ngeunaan anu kami parantos nyarios sateuacannaIeu kalebet kamampuan ngarobih ukuran gambar, pangatur keyboard, pamilih warna, atanapi ganti nami canggih. Y, Upami anjeun parantos gaduh Windows 11 énggal dina komputer anjeun, anjeun panginten panginten kumaha carana kéngingkeun PowerToys.

Kumaha unduh Microsoft PowerToys gratis pikeun Windows 11

Sakumaha anu parantos disebatkeun, kamungkinan pisan upami anjeun parantos dipasang Windows 11 dina komputer anjeun, anjeun masih bakal resep kéngingkeun Microsoft PowerToys di jerona pikeun tiasa ngamangpaatkeun komputer anjeun. Pikeun éta, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngakses halaman wéb pelepasan dina GitHub, dimana anjeun bakal manggihan versi béda sadia tina Microsoft PowerToys dileupaskeun dugi ka ayeuna.

Microsoft PowerToys
Tulisan anu aya hubunganana:
Microsoft PowerToys: naon éta sareng kumaha cara ngaunduh haratis pikeun Windows

Anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta, dina anu munggaran anu dipidangkeun, anu kedahna anu terakhir diterbitkeun ku pamekar, klik dina link download tina installer PowerToys, nu hijina file kalawan extension nu .exe. Sesa file henteu kedah diunduh, sabab ngan ukur pikeun pamekar.

Microsoft PowerToys Installer pikeun Windows 11

Microsoft PowerToys Installer pikeun Windows 11

Undeuran anu dimaksud henteu kedah lami teuing, sareng pas tos siap, Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta muka file anu dicandak pikeun masang Microsoft PowerToys dina komputer Windows 11 anjeun.. Pamasang anu dimaksud cukup saderhana, sareng anjeun ngan ukur kedah masihan idin anu diperyogikeun pikeun neraskeun pamasangan alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.