Kumaha mendakan kecap akses jaringan nirkabel dina Windows 10

microsoft wifi

Beda sareng dina édisi sateuacanna Windows 10, sistem operasi ngagaduhan cara nyalira pikeun nembongkeun kecap konci anu urang hafalkeun pikeun masing-masing jaringan Wi-Fi anu parantos disimpen dina alat-alat urang. Sateuacanna, milarian kecap akses jaringan nirkabel anjeun Éta tiasa dilakukeun ngan ukur ku alat pihak katilu atanapi ku éditan sistem pendaptaran, tapi waktos ieu urang gaduh inpormasi ieu dina cara anu nyaman sareng saderhana.

Kami moal ngajelaskeun kagunaan trik ieu, sabab lumayan yén ku sababaraha waktos urang tungtungna mopohokeun detil sapertos kata sandi tina router kami nyalira, sareng upami kami parantos ngarobih kata sandi standar sami, mungkin urang moal tiasa aksés deui.

Upami urang parantos hilap kecap akses Wi-Fi tina jaringan naon waé yén kami parantos émut dina sistem Windows 10 kami, kami ngagaduhan cara anu saderhana pisan pikeun tiasa kéngingkeunana deui. Ngan nuturkeun léngkah-léngkah ieu saderhana sareng anjeun bakal janten milik anjeun deui:

  1. Urang bakal angkat ka Mimitian Menu sistem sareng ku ngaklik tombol kami bakal milih Setélan> Jaringan sareng Internét.
  2. Dina ménu salajengna urang bakal milih jaringan ti mana urang hoyong kéngingkeun koncina, anu urang kedah sambung heula.
  3. Teras di Kotak milarian, urang bakal nyerat «Tingali sambungan jaringan » sareng urang bakal milih menu nami anu sami nalika sistem mulihkeun hasil pamilarian.
  4. Maka kami bakal ngakses jandéla tina Konéksi jaringan, urang bakal milih nami jaringan sareng pencét sareng tombol beurit katuhu, Status> Pasipatan Nirkabel.
  5. Tungtungna, urang bakal milih Tab Kaamanan sareng urang bakal milih pilihan Tampilkeun karakter (Koncina aya dina kolom Jaringan Kaamanan Jaringan).

Kalayan léngkah-léngkah saderhana ieu anjeun moal kaleungitan kecap akses jaringan Wi-Fi anjeun deui sareng anjeun bakal tiasa nyayogikeun éta iraha waé.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Maldonado cenahna

    Abdi hoyong mendakan kecap akses anu kuring hilap